Renault Rafale: Οι τιμές στην Ισπανία

Στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού η Renault παρουσίασε το ολοκαίνουριο Rafale.


Πριν από λίγες ώρες, η ναυαρχίδα των Γάλλων ξεκίνησε την εμπορική της πορεία στην Ισπανία, καθώς η αντιπροσωπεία της χώρας της ιβηρικής χερσονήσου ανακοίνωσε τις τιμές των δύο εξοπλιστικών εκδόσεών της.

Στην «καρδιά» του βρίσκεται το πλήρως υβριδικό κινητήριο σύνολο E-Tech full hybrid, που έχει ως βάση τον 3κύλινδρο turbo κινητήρα 1,2 L που αποδίδει 131 PS και 205 Nm, έναν ηλεκτροκινητήρα (απόδοσης 68 PS) και μία γεννήτρια. Η συνολική ισχύς είναι 200 PS και η ροπή 205 Nm, ενώ η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου. Στο τέλος του έτους θα προστεθεί μια τετρακίνητη, πιο ισχυρή, έκδοση 300 PS.

Το Rafale διατίθεται σε δύο εξοπλιστικές εκδόσεις, techno και esprit Alpine. Στο βασικό εξοπλισμό της πρώτης συναντά κανείς, μεταξύ άλλων, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και οθόνη 12 ιντσών για το σύστημα infotainment, Full LED προβολείς και LED πίσω φώτα και DRL, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος και κάμερα οπισθοπορείας, adaptive cruise control με περιοριστή ταχύτητας, σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών και ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Η κορυφαία έκδοση esprit Alpine προσθέτει, μεταξύ άλλων, αποκλειστικής σχεδίασης ζάντες 20 ιντσών και αντίστοιχα φινιρίσματα εσωτερικού και εξωτερικού σε μαύρο χρώμα, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ηλεκτρικά ανοιγόμενη θύρα πορτμπαγκάζ και πιο πλούσια συστήματα ασφάλειας.


Το νέο Renault Rafale αναμένεται στη χώρα μας το 2ο εξάμηνο του 2024. Οι τιμές του στην Ισπανία ξεκινούν από 43.100 ευρώ για την έκδοση E-Tech Full Hybrid 200 PS.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *