Renault: Πρώτη γεύση από το εσωτερικό του νέου Kardian 

Μια teaser σκοτεινή φωτογραφία, αυτή τη φορά όμως από το εσωτερικό του νέου Kardian. Έδωσε στη δημοσιότητα η Renault.


Το βλέμμα αρχικά στέκεται στην κεντρικά τοποθετημένη λεπτή οθόνη αφής των 8 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων.

Στη συνέχεια παρατηρούμε το τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, το οποίο ενσωματώνει το νέο λογότυπο της γαλλικής εταιρείας. Παράλληλα στα πάνελ των εμπρός θυρών υπάρχει μια φωτιζόμενη λωρίδα, ο χρωματισμός της οποίας αλλάζει μέσω του συστήματος MULTI-SENSE που χρησιμοποιείται επίσης για την εναλλαγή των προγραμμάτων οδήγησης.

Στη βάση της κεντρικής κονσόλας βρίσκεται ο κομψός και μικρός διακόπτης “e-shifter”, o οποίος σύμφωνα πάντα με τη Renault επιτρέπει την αλλαγή ταχυτήτων με ένα απλό πάτημα. To νέο Kardian περιγράφεται ως ένα νέο αστικών προδιαγραφών B-SUV με μεγάλη απόσταση από το έδαφος και μήκος κάτω από τα 4,15 μέτρα που θα κάνει πιο εύκολη την κίνησή του εντός των πόλεων.

Εκτιμάται ότι το νέο Kardian θα έχει πολλούς κοινούς παρονομαστές με το Dacia Sandero, όπως η γκάμα κινητήρων του, η οποία δε θα περιλαμβάνει diesel ή εξηλεκτρισμένη επιλογή.  Κάτω από το εμπρός καπό του νέου Kardian ίσως δούμε τον ατμοσφαιρικό SCe τρικύλινδρο «χιλιάρη», απόδοσης 65 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. Επόμενος στην ιεραρχία μάλλον θα είναι ο τρικύλινδρος turbo TCe του ενός λίτρου με ισχύ 90 ίππων, ο οποίος ταιριάζει με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο CVT.


Tο ντεμπούτο του νέου Kardian έχει προγραμματιστεί για τις 25 Οκτωβρίου, στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.  Αρχικά θα λανσαριστεί στις αγορές της Νότιας Αμερικής, ενώ στη συνέχεια θα επεκταθεί η διαθεσιμότητά του. Άρα δεν αποκλείεται να έρθει και στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Renault θα παρουσιάσει επίσης το διεθνές στρατηγικό της πλάνο 2027, καθώς και ένα νέο πρωτότυπο όχημα έκπληξη, αγνώστων προς το παρόν στοιχείων!


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *