Renault: Νέα έκδοση για το ανανεωμένο Clio

Το ανανεωμένο Renault Clio συγκεντρώνει πάνω του ακόμα περισσότερα βλέμματα με την «ενδυμασία» της νέας έκδοσης Esprit Alpine.


Πρόκειται για τη νέα κορυφαία εξοπλιστική έκδοση του γαλλικού μοντέλου, η οποία διαθέτει αρκετά σπορτίφ χαρακτηριστικά. 

Αρχικά η έκδοση Esprit Alpine εφαρμόστηκε στο νέο full Hybrid Austral E-tech, ενώ πλέον τη συναντάμε και στη γκάμα του ανανεωμένου Clio. Άμεσα αναγνωρίσιμο καθίσταται το Clio Esprit Alpine, χάρη στη ξεχωριστή μάσκα, τα διακοσμητικά στοιχεία της οποίας έχουν σκούρο χρώμιο στο κέντρο και γυαλιστερό στα άκρα, δημιουργώντας μια αίσθηση βάθους.

Παρατηρήστε επίσης τη μαύρη γυαλιστερή λωρίδα στο επάνω τμήμα της μάσκας, που πλαισιώνει το νέο έμβλημα της Renault, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση έχει φινίρισμα μαύρου βουρτσισμένου αλουμινίου.

Ματ γκρι χρώμα εφαρμόζεται στη βάση του προφυλακτήρα που δημιουργεί ένα τεντωμένο σχήμα “X”. Ασορτί είναι τα ένθετα χαμηλά στις πόρτες και στον πίσω διαχύτη. Οι 17αρες ζάντες με διαμαντένιο φινίρισμα έχουν κεντρικά καπάκια μπλε ή γκρι χρώματος, ανάλογα με το χρώμα του αμαξώματος. Μαύρο γυαλιστερό χρώμα έχει αποκτήσει το όνομα του Clio που αναγράφεται στην πόρτα του χώρου  αποσκευών, ενώ στα εμπρός φτερά έχει «καρφιτσωθεί» το λογότυπο Esprit Alpine.


Η «αύρα» της έκδοσης Esprit Alpine επεκτείνεται και στο εσωτερικό του ανανεωμένου Clio, όπου συναντάμε εμπρός καθίσματα κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά, με ενισχυμένη πλευρική στήριξη του σώματος, με μπλε ραφές και το γράμμα “A” στις πλάτες τους.


Υπάρχουν επίσης μπλε ραφές στις ζώνες ασφαλείας, μαρσπιέ θυρών με το όνομα Alpine, αλουμινένια πεντάλ, λογότυπα με τα χρώματα της γαλλικής σημαίας στα καθίσματα και στο ταμπλό απέναντι από το συνοδηγό. Το σύστημα πολυμέσων Renault Easy Link εμφανίζει ένα μήνυμα καλωσορίσματος προβάλλοντας γραφικά της μάρκας Alpine.

Τέλος, να πούμε ότι η εξοπλιστική έκδοση Esprit Alpine του ανανεωμένου Clio συνδυάζεται αποκλειστικά με την full Hybrid Ε-Tech έκδοση των 145 ίππων, με την αρχική τιμή να διαμορφώνεται στα 32.950 ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *