Renault Kardian: Η πρεμιέρα του νέο B-SUV πλησιάζει

Η Renault αρχίζει να γίνεται όλο και πιο αποκαλυπτική σχετικά με το νέο Kardian, εν όψει της επερχόμενης πρεμιέρας του.


Σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία το ντεμπούτο του νέου Kardian έχει προγραμματιστεί για τις 25 Οκτωβρίου, στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Αρχικά θα λανσαριστεί στις αγορές της Νότιας Αμερικής, ενώ στη συνέχεια θα επεκταθεί η διαθεσιμότητά του. Άρα δεν αποκλείεται να έρθει και στην Ευρώπη.

Από τις νέες teaser φωτογραφίες μπορούμε να διακρίνουμε πλέον τα στενόμακρα Led εμπρός φωτιστικά του σώματα, το ανανεωμένο κάθετα τοποθετημένο λογότυπο της Renault στη μάσκα, τις ράγες οροφής και τα επίσης τεχνολογίας Led πίσω φωτιστικά σώματα σχήματος “C”.

Σημειώνεται ότι η όψη κυρίως του νέου Kardian προβάλει για πρώτη φορά τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Renault εκτός Ευρώπης. Περιγράφεται ως ένα νέο αστικών προδιαγραφών B-SUV με μεγάλη απόσταση από το έδαφος και μήκος κάτω από τα 4,15 μέτρα που θα κάνει πιο εύκολη την κίνησή του εντός των πόλεων.

Εκτιμάται ότι το νέο Kardian θα έχει πολλούς κοινούς παρονομαστές με το Dacia Sandero, όπως η γκάμα κινητήρων του, η οποία δε θα περιλαμβάνει diesel ή εξηλεκτρισμένη επιλογή. Κάτω από το εμπρός καπό του νέου Kardian ίσως δούμε τον ατμοσφαιρικό SCe τρικύλινδρο «χιλιάρη», απόδοσης 65 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.


Επόμενος στην ιεραρχία μάλλον θα είναι ο τρικύλινδρος turbo TCe του ενός λίτρου με ισχύ 90 ίππων, ο οποίος ταιριάζει με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο CVT. Υπομονή και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε μάθει τα πάντα για το νέο Kardian.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *