Renault: Η όψη του νέου Scenic E-Tech electric 

Μετράει αντίστροφα για την παγκόσμια πρεμιέρα του, το νέο Renault Scenic E-Tech.


Η πλήρης αποκάλυψή του θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Μονάχου, με τη γαλλική εταιρεία να δημοσιεύει μια teaser σκοτεινή φωτογραφία του.

Σε αυτή μπορούμε να διακρίνουμε την όψη του, η οποία ξεχωρίζει με τους λεπτούς Led προβολείς, τα κάθετα τοποθετημένα φώτα ημέρας, το νέο λογότυπο της Renault και το μοτίβο της μάσκας με πολλά μικρά σχήματα ρόμβου. Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Scenic E-Tech electric, σύμφωνα πάντα με την Renault, θα είναι το πρώτο της μοντέλο παραγωγής, το οποίο θα ενσωματώνει τη νέα στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης της μάρκας για το περιβάλλον, την ασφάλεια και την ένταξη.

Προφανώς αυτό σημαίνει χρήση ανακυκλώσιμων υλικών και προσπάθεια μείωσης στο μέγιστο του περιβαλλοντικού αποτυπώματος κατά τη διάρκεια παραγωγής και ζωής του νέου Scenic E-Tech electric. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανεγερθεί στην πλατφόρμα CMF-EV, η οποία θα επιτρέπει τη δημιουργία μιας ευρύχωρης καμπίνας που θα μπορεί να φιλοξενεί έως και πέντε επιβάτες.

Υπενθυμίζουμε ότι πλέον το όνομα Scenic δε θα συνδέεται με την κατηγορία των πολυχρηστικών, αλλά με τη δημοφιλέστερη σήμερα κατηγορία των C-SUV. Με μήκος 4.490 χλστ. θα τοποθετηθεί ιεραρχικά πάνω από το, επίσης ηλεκτροκίνητο, Megane E-Tech.


Εκτιμάται ότι το νέο Scenic E-Tech electric θα διαθέτει δυο ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι θα του εξασφαλίζουν εκτός από τετρακίνηση και συνδυαστική ισχύ 394 ίππων. Για περισσότερα όμως τεχνικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. Στη γερμανική πόλη θα πραγματοποιήσει επίσης το ντεμπούτο του το νέο Grand Kangoo, πιθανότατα με μακρύτερο μεταξόνιο και τρίτη σειρά καθισμάτων.


Στο περίπτερο ονόματι “electro pop rnlt” που θα βρίσκεται στον ανοιχτό χώρο της Έκθεσης και είναι ελεύθερη η πρόσβαση για το κοινό, όπου θα φιλοξενούνται τα Scenic E-Tech electric, Rafale, Espace και Austral.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *