Renault Express Van: Ετοιμοπαράδοτο σε 48 ώρες!

Eτοιμοπαράδοτο σε 48 ώρες, είναι πλέον το Express Van, το ελαφρύ επαγγελματικό της Renault


Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να γνωρίσει το ολοκληρωμένο compact van, να το οδηγήσει σε όλο το δίκτυο Renault και να το αποκτήσει, εκμεταλλευόμενος την καλύτερη προσφορά που έγινε ποτέ.

Με στιβαρή και δυναμική σχεδίαση, χάρη στα φώτα LED σχήματος «C», με την καλύτερη αναλογία μήκους καρότσας /μήκους αμαξώματος και εφοδιασμένο με τον καταξιωμένο κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με 75 και 95 ίππους, το Express Van είναι ένα ελαφρύ φορτηγό που προορίται τόσο για μεμονωμένους επαγγελματίες όσο και για στόλους επαγγελματικών οχημάτων, όταν το ζητούμενο δεν είναι απλά η κάλυψη των αναγκών, αλλά η καλύτερη σχέση τιμής – μεγέθους – εξοπλισμού.

Η εμβληματική προσωπικότητα του Renault Express Van αναδεικνύεται εμφατικά στην εντυπωσιακή εμπρός όψη του: υψηλά τοποθετημένη μάσκα, φαρδύ καπό και προστατευτικός εμπρός προφυλακτήρας. Τα στάνταρ φωτιστικά σώματα LED σχήματος “C” εξασφαλίζουν έως και 90% καλύτερη φωτεινότητα, ενώ οι εξωτερικοί καθρέφτες εξασφαλίζουν άριστη ορατότητα.

Το εσωτερικό διαθέτει μοντέρνο οριζόντιο ταμπλό με καθαρές γραμμές που αναδεικνύουν την ευρυχωρία του συνόλου.


Εξοπλισμένο με τον κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με  απόδοση 75 & 95 ίππων (220 Nm και 240 Nm ροπής αντίστοιχα), που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, το Express Van προσφέρει χαμηλή κατανάλωση από 5,0 λ. /100χλμ. (134 γρ. CO2/χλμ.), νούμερα που του εξασφαλίζουν καθημερινή πρόσβαση στον πράσινο δακτύλιο και χαμηλά έξοδα χρήσης.


Το ελαφρύ επαγγελματικό της Renault καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *