Renault Clio: Για κάθε ανάγκη υπάρχει το κατάλληλο αξεσουάρ

H Renault προσφέρει για το ανανεωμένο Clio μια ολοκληρωμένη γκάμα αξεσουάρ, με τα οποία μπορείτε να ενισχύσετε το στυλ και την πρακτικότητα.


Για όσους έχουν αυξημένες μεταφορικές ανάγκες, η γαλλική εταιρεία προτείνει τις μπάρες οροφής με το πρωτοποριακό σύστημα QuickFix, που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη τοποθέτησή τους, χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Πάνω στις μπάρες μπορεί να προσαρμοστεί μπαγκαζιέρα οροφής, σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων ή πέδιλων του σκι. Για τη ρυμούλκηση σκάφους ή τρέιλερ, στο πίσω τμήμα του ανανεωμένου Clio μπορεί να τοποθετηθεί κοτσαδόρος, ο οποίος ανοίγει ηλεκτρικά με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται μέσα στο πορτμπαγκάζ.

Όταν δε χρησιμοποιείται αναδιπλώνεται κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα, ώστε να εναρμονίζεται με το σχετικό νόμο και να διατηρείται αναλλοίωτο το κομψό στυλ του ανανεωμένου Clio.

Σημειώνεται επίσης ότι στον κοτσαδόρο μπορεί να προσαρμοστεί αφαιρούμενη βάση στήριξης για την ασφαλή μεταφορά ποδηλάτου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άνετη πρόσβαση στο χώρο του πορτμπαγκάζ.


Πιο εκλεπτυσμένη την εξωτερική εικόνα του οχήματος κάνει η κεραία οροφής σε σχήμα πτερύγιο καρχαρία και τα καλύμματα χρωμίου για τους πλευρικούς καθρέπτες, ενώ τη νύχτα μπορείτε να εντυπωσιάζετε με το Led φωτισμό κάτω από το αμάξωμα, που ενεργοποιείται πατώντας απλά το κουμπί στο τηλεχειριστήριο.


Αρκετά αξεσουάρ διατίθενται και για το εσωτερικό του ανανεωμένου Clio προσδίδοντας μικρές σπορ πινελιές, όπως τα αλουμινένια πεντάλ, τα φωτιζόμενα μαρσπιέ των θυρών και το σετ με τέσσερα πατάκια που φέρουν το έμβλημα Alpine, μπλε ραφές και ειδικά κλιπς στερέωσης.

Εργονομία στα ενδότερα προσφέρει η επιφάνεια επαγωγικής φόρτισης του smartphone στη βάση της κεντρικής κονσόλας και το υποβραχιόνιο ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα με αποθηκευτικό χώρο 1 λίτρου για τα προσωπικά σας μικροαντικείμενα.

Για να αποφύγετε γρατζουνιές και μικροχτυπήματα κατά τη φόρτωση βαριών αντικειμένων στο πορτμπαγκάζ, επιλέξτε την ειδική χρωμιωμένη επιφάνεια, που βελτιώνει την εμφάνιση και προστατεύει το πάνω τμήμα του πίσω προφυλακτήρα.

Όταν χρειαστεί να μεταφέρετε αντικείμενα που μπορεί να λερώσουν το δάπεδο του πορτμπαγκάζ το αδιάβροχο προστατευτικό κάλυμμα έχει τέλεια εφαρμογή, ενώ μπορεί να καλύψει ολόκληρη την πίσω περιοχή όταν αναδιπλώνονται τα καθίσματα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *