Renault Clio: Ανακοινώθηκαν οι τιμές  στην Ελλάδα

Tην εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, ξεκινά το facelift της 5ης γενιάς του Renault Clio με την ανακοίνωση των τιμών.


Εδώ και μερικές εβδομάδες το νέο Renault Clio έχει ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη, με τις εγχώριες αγορές να ανοίγουν τους διαμορφωτές ανακοινώνοντας τιμοκαταλόγους και εκδόσεις.

Έτσι μετά τη Γαλλία και την Ισπανία ήρθε η σειρά της Ελλάδας όπου εδώ και λίγες ώρες είναι διαθέσιμη προς παραγγελία η κορυφαία έκδοση E-TECH FULL HYBRID, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να προστεθούν και οι υπόλοιπες επιλογές της γκάμας όπου υπάρχουν εκδόσεις βενζίνης, diesel αλλά και διπλού καυσίμου (LPG).

To facelift της 5ης γενιάς του δημοφιλούς supermini παρουσιάστηκε τον περασμένο Απρίλιο και συνοδεύτηκε από μία σειρά παρεμβάσεων εσωτερικά, εξωτερικά αλλά και στην τεχνολογική «ομπρέλα» του αυτοκινήτου.

Η υβριδική έκδοση E-TECH FULL HYBRID είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα σε τέσσερα εξοπλιστικά πακέτα: Evolution 145, Evolution Plus 145, Techno 145 και Esprit Alpine 145.


Κάτω από το καπό υπάρχει ένας 4κύλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης με χωρητικότητα 1,6 lt που αποδίδει 94 PS και συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 49 PS και μπαταρία ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 1,2 kWh.


Ο κατασκευαστής ανακοινώνει ότι εντός πόλης το υβριδικό Clio μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά κατά 80% εξασφαλίζοντας μηδενικούς ρύπους και οικονομία καυσίμου σχεδόν 40% σε σχέση με έναν συμβατικό βενζινοκινητήρα, με την κατανάλωση να είναι μόλις 4,1 lt/100 km.

Αναλυτικά οι τιμές του νέου Clio ξεκινούν από 28.670 ευρώ για την έκδοση E-TECH FULL HYBRID Evolution 145

Και φθάνουν στις 32.950 ευρπώ για το E-TECH FULL HYBRID Esprit Alpine 145.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *