Ράλι ΔΕΘ: Άνοιξαν οι συμμετοχές – Στις 16 Σεπτεμβρίου ο αγώνας


Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 55ο ράλι ΔΕΘ, με τον αγώνα να προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι ασφάλτου καθώς και στο δεύτερο γύρο του κυπέλλου ράλι ασφάλτου Βορείου Ελλάδος


Η φετινός αγώνας περιλαμβάνει 4 ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 89.1 χλμ.

Η πανηγυρική εκκίνηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 από τη Νότια Πύλη της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής με τις δύο Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 89,6 χλμ.

Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εκκινήσει στις 09:23 για την πρώτη Ειδική Διαδρομή του αγώνα «Λιβάδι – Πετροκέρασα» μήκους 19.7χλμ, την οποίαν ο ΑΟΘ την επαναφέρει στο πρόγραμμα.


Στη συνέχεια η Ειδική Διαδρομή- θρύλος– των ασφάλτινων Ειδικών Διαδρομών της χώρας, ο «Χολομώντας» με κατεύθυνση από Αρναία προς Παλαιόκαστρο.

Μετά τις δύο Ειδικές Διαδρομές ακολουθεί τεχνική υποστήριξη 30 λεπτών με συνέχεια τις επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές με την Ειδική Διαδρομή του «Χολομώντας» να αποτελεί την power-stage του αγώνα με επιπλέον βαθμούς.

Το 55ο ράλι Δ.Ε.Θ διοργανώνεται με την αμέριστη συμπαράσταση της Δ.Ε.Θ-Helexpo, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των Δήμων Θεσσαλονίκης – Θέρμης -Πολυγύρου – Λαγκαδά, ενώ στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ως θεσμικοί υποστηρικτές, τα κατά τόπους κλιμάκια, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *