Radford 62-2 Pikes Peak Edition: Για 12 τυχερούς

Το φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood  επέλεξε για να παρουσιάσει στο κοινό την Pikes Peak έκδοση του Type 62-2 η Radford.


Η συγκεκριμένη έκδοση του Radford, μετά τη νίκη της στην 101η διάσημη ανάβαση του Pikes Peak που έλαβε χώρα την 25η Ιουνίου, έδωσε το “παρών” στο Ballroom Paddock του Goodwood. Με τον Τάνερ Φουστ, καταξιωμένο οδηγό αγώνων και Rally, πίσω από το τιμόνι, το Type 62-2 κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία του, με χρόνο 9:37,326, κάτι που κατάφερε για πρώτη φορά ο Τάνερ, να σπάσει δηλαδή το φράγμα των 10 λεπτών, παρόλο που έχει κερδίσει και στο παρελθόν τη διάσημη ανάβαση.

Οι εκδόσεις πίστας του Type 62-2 θα περιοριστούν στις 12 μονάδες, που θα είναι φυσικά κατασκευασμένες σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών. Εξυπακούεται πως τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα είναι εξοπλισμένα με όλη την τεχνογνωσία των εκδόσεων δρόμου, αλλά, φυσικά, θα είναι εξελιγμένα ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα στην πίστα.

Έτσι, το αμάξωμα από ανθρακονήματα θα ζυγίζει 50% λιγότερο από τον προκάτοχό του, ενώ η ακαμψία του είναι ενισχυμένη στο τριπλάσιο. Το εσωτερικό και τα δομικά στοιχεία του… πιλοτηρίου έχουν εξελιχθεί και ανασχεδιαστεί περαιτέρω, με τα ανθρακονήματα να είναι εκτεθειμένα σε… κοινή θέα. Οι 12 τυχεροί μελλοντικοί ιδιοκτήτες ωστόσο, θα μπορούν να επιλέξουν και την τοποθέτηση υψηλής ποιότητας δέρματος για να καλύψουν τα ανθρακονήματα, δίνοντας μία πιο γήινη αίσθηση.

Οι εκδόσεις πίστας θα εξοπλίζονται με το πακέτο Track, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, στολή και παπούτσια Sparco και στα μέτρα του οδηγού, εξειδικευμένα γυαλιά ηλίου-οδήγησης, κράνος και φυσικά αγωνιστικά γάντια. Διαθέσιμη θα είναι επίσης και ειδική κουκούλα για να καλύπτεται το αγωνιστικό αυτοκίνητο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *