Ψηφιακή συνεργασία Porsche με Google

Μια βελτιωμένη ψηφιακή εμπειρία στους πελάτες της, θα προσφέρει η Porsche καθώς θα φέρει τις υπηρεσίες της Google.


Ο γίγαντας του διαδικτύου θα μεταφέρει τις δημοφιλείς υπηρεσίες του στα οχήματα της Porsche, ενώ το χρονοδιάγραμμα αναφέρει ότι αυτό θα συμβεί στα μέσα της δεκαετίας, καθώς και ότι πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί των επερχόμενων Porsche θα έχουν απευθείας πρόσβαση στις υπηρεσίες Google Maps, Google Assistant και σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών που διατίθενται μέσω του Google Play Store.

Σημειώνεται ότι σύστημα πολυμέσων PCM (Porsche Communication Management) θα διατηρήσει το οικείο περιβάλλον του, ενώ θα δέχεται τακτικά ασύρματες (over-the-air) ενημερώσεις.

Η Porsche δήλωσε για τη νέα συνεργασία της με την Google: «Οι πελάτες μας εκπληρώνουν ένα όνειρο με τα οχήματά μας. Εκτός από το διαχρονικό σχεδιασμό και την εξαιρετική απόδοση, θέλουν επίσης μια απρόσκοπτη ψηφιακή εμπειρία. Αυτό το μεικτό οικοσύστημα προκύπτει από την ενοποίηση πλατφορμών και εφαρμογών που γνωρίζουν οι πελάτες από τις συσκευές τους».


Από την πλευρά της η Google αναφέρει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Porsche για τον στόχο της να φέρει καινοτόμες και χρήσιμες εμπειρίες εντός των οχημάτων της. Με μια εμπειρία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που βασίζεται στο Android, οι οδηγοί θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και υπηρεσίες της Google, σε συνδυασμό με το καλύτερο σχεδιασμό και την επωνυμία της Porsche».


Τέλος, να πούμε ότι ανάλογες συμφωνίες με την Google έχουν κάνει επίσης Renault, Volvo και Polestar.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *