Porsche: Το εσωτερικό της νέας Panamera

Πολυτέλεια και high-teck περιβάλλον αποκαλύπτουν οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό της νέας Panamera.
Η γερμανική εταιρεία εφαρμόζει στην καμπίνα της νέας Panamera τη φιλοσοφία “Porsche Driver Experience”, την οποία πρωτοείδαμε στην αμιγώς ηλεκτροκίνητη Taycan.
Η οδηγοκεντρική προσέγγιση είναι το σημείο αναφοράς στη σχεδιαστική φιλοσοφία “Porsche Driver Experience”. Για παράδειγμα όλες οι βασικές λειτουργίες που σχετίζονται με την οδήγηση βρίσκονται κοντά στο τιμόνι, ώστε να υπάρχει ευκολότερη πρόσβαση.
Συγκεκριμένα ο διακόπτης για τις εναλλαγές των προγραμμάτων οδήγησης έχει ενσωματωθεί στο τιμόνι και ο διακόπτης του αυτόματου κιβωτίου έχει μεταφερθεί δίπλα από την οθόνη αφής στο ταμπλό. Έτσι απελευθερώνεται περισσότερος αποθηκευτικός χώρος στην υπερυψωμένη βάση της κεντρικής κονσόλας για τον πίνακα ελέγχου του κλιματισμού που συνδυάζει επιφάνειες αφής με φυσικούς διακόπτες και κουμπιά, προσφέροντας μια πιο διαισθητική χρήση.
Λίγο πιο πάνω συναντάμε τους νέους κεντρικούς ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους αεραγωγούς, καθώς με το πάτημα ενός κουμπιού είναι δυνατή η αυτόματη εναλλαγή μεταξύ πολλών προδιαμορφωμένων και εξατομικευμένων λειτουργιών του κλιματισμού.
Απαρατήρητος δεν περνάει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 12,6 ιντσών προβάλλοντας πληροφορίες σε τρεις ζώνες, οι οποίες μπορούν να εξατομικευτούν, ανάλογα με τον εξοπλισμό και τις προτιμήσεις του οδηγού. Προαιρετικό είναι το head-up display, το οποίο ο οδηγός μπορεί να χειριστεί απευθείας από το σπορ τιμόνι.
Ακόμα πιο άνετα τα πίσω καθίσματα
Τα καθίσματα της Panamera είναι ακόμα πιο άνετα χάρη στο νέο αφρώδες υλικό. Επιπλέον τα πίσω καθίσματα με το νέο τους σύστημα προσφέρουν βελτιστοποιημένη θέση κάνοντας πιο ξεκούραστες τις μεγάλες διαδρομές. Για πρώτη φορά, η Porsche προσφέρει την Panamera χωρίς δερμάτινες επενδύσεις, αλλά με ένα καινοτόμο συνδυασμό υλικών, όπως το Race-Tex και το ύφασμα Pepita.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *