Porsche Taycan: Ανανεωμένο με αυτονομία 587 χλμ!

Οι δοκιμές εξέλιξης για την ανανεωμένη Porsche Taycan συνεχίζονται, με το αμιγώς ηλεκτροκίνητο supercar με μια μόνο πλήρη φόρτιση της μπαταρίας του, να διανύει 587 χλμ! 


Σημειώνεται ότι οι σχετικές δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε πραγματικές καθημερινές συνθήκες από συνολικά δώδεκα δημοσιογράφους, οι οποίοι οδήγησαν τις τέσσερις Taycan σε τρεις μέρες. Συγκεκριμένα, κινήθηκαν στους Διαπολιτειακούς Αυτοκινητόδρομους 405 και 5, με μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα τα 120 χλμ./ώρα. Όλες οι Taycan διέθεταν τη μεγαλύτερη μπαταρία (Performance Battery Plus), ενώ η Porsche προς το παρόν δεν ανακοινώνει τη χωρητικότητά της.

Χρησιμοποιήθηκε ο σταθμός φόρτισης στο  Τόρανς του Λος Άντζελες που ανήκει στο δίκτυο Electrify America. Η Taycan εκεί επέδειξε ισχύ φόρτισης άνω των 300 kW για πολλά λεπτά και ήταν σε θέση να φορτίσει από 10- 80% αρκετές φορές σε πολύ λιγότερο από 20 λεπτά. Παράλληλα απέδειξε ότι η απόδοση φόρτισης, ο χρόνος φόρτισης και ο χρόνος που χρειάζεται για να ξεκινήσει η φόρτιση έχουν βελτιωθεί σημαντικά.

Η Porsche δηλώνει ότι η αποκάλυψη της ανανεωμένης Taycan θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες, ενώ ήδη έχει διανύσει σχεδόν 3,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα σε πίστες, χώρους δοκιμών και δημόσιους δρόμους, ταξιδεύοντας σε συνολικά 17 χώρες. Από το λανσάρισμα της Taycan η παραγωγή της έχει φτάσει τις 150.000 μονάδες, ενώ οι μεγαλύτερες αγορές της είναι η Αμερική, η Βρετανία, η Γερμανία και η Κίνα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *