Porsche: Σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής για μοντέλα 20ετίας!

Η Porsche Classic, το υπεύθυνο τμήμα για ιστορικά και παλαιότερα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, δε δέχεται την τεχνολογική απαξίωση με την απουσία συστημάτων πολυμέσων. Για το λόγο αυτό από το 2020 προσφέρει δύο συστήματα ψυχαγωγίας, το Porsche Classic Communication Management (PCCM) και το Porsche Classic Communication Management Plus (PCCM Plus) για προγενέστερα μοντέλα, ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες του σήμερα.


Ποια είναι τα οφέλη; Μεταξύ άλλων, η χρήση του Apple CarPlay (από το iPhone 5) και του Android Auto για αναπαραγωγή πολυμέσων και πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων. Επιπλέον ο υπολογιστής ταξιδιού παρέχει πολλά χρήσιμα δεδομένα οδήγησης, υπάρχει θύρα USB και σύστημα πλοήγησης με ενημερώσεις χαρτών. Το DAB+ επιτρέπει τη λήψη ψηφιακών ραδιοφωνικών σταθμών.

Tώρα η Porsche Classic διευρύνει τη γκάμα των μοντέλων που μπορούν να δεχτούν το σύστημα πολυμέσων PCCM Plus με οθόνη αφής 7 ιντσών. Συγκεκριμένα, πλέον είναι συμβατό για τοποθέτηση στην έκτη γενιά (997) της 911 παραγωγής από το 2005-2008, για τις Boxster και Cayman (987) παραγωγής επίσης από το 2005-2008, καθώς και για την πρώτη γενιά της Cayenne παραγωγής από το 2003-2008.

Σημειώνεται ότι το σύστημα πολυμέσων PCCM Plus ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο εσωτερικό περιβάλλον, ενώ συνεργάζεται με τα υπάρχοντα κουμπιά, τον ενισχυτή, τα ηχεία, την κεραία και τις ενδείξεις πλοήγησης που προβάλλονται στον πίνακα οργάνων.

Το κόστος για το σύστημα πολυμέσων PCCM Plus στην αγορά της Γερμανίας, διαμορφώνεται στα 1.500 ευρώ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *