Porsche: Πότε και που παρουσιάζεται η νέα Macan

Λίγα 24ώρα απομένουν μέχρι η Porsche αποκαλύψει τη νέα Macan.


Tη δεύτερη γενιά του επιτυχημένου SUV, του οποίου η παγκόσμια αποκάλυψή του θα γίνει στη Σιγκαπούρη στις 25 Ιανουαρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της Porsche Newsroom.

Λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Porsche Macan, ο Μισέλ Μάουερ, επικεφαλής σχεδιασμού της Porsche αναλύει την πρόκληση της 2ης γενιά του επιτυχημένου SUV.

«Η νέα Macan είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο μέσα από μια υπάρχουσα, καθιερωμένη ταυτότητα προϊόντος», λέει ο Αντιπρόεδρος του σχεδιαστικού κέντρου της Porsche.

Κατά την άποψή του, «κάθε νέο σπορ αυτοκίνητο πρέπει να είναι ξεκάθαρα αναγνωρίσιμο ως μέρος της οικογένειας προϊόντων της Porsche και να εκλαμβάνεται ως πραγματικά νέο».


Αυτό αφήνει να εννοηθεί ότι -ίσως- η νέα Macan, αν και αμιγώς ηλεκτρική, αποτελεί συνέχεια της υπάρχουσας σειράς, με τον Μισέλ Μάουερ να πιστεύει ότι αυτή η οπτική συνέπεια είναι κρίσιμη για τη μάρκα Porsche.


Η επίτευξη της σωστής ισορροπίας μεταξύ «ουσιαστικής Porsche» και «καινοτομίας» είναι μια δύσκολη πρόταση σχολιάζει ο Γερμανός σχεδιαστής.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *