Porsche: Κατασκευάζει ανταλλακτικά για ιστορικές 911

Για να συνεχίσει να «αφηγείται» η εμβληματική Porsche 911 ολοκληρωμένη την ένδοξη ιστορία της στους δρόμους δεν πρέπει να λείπει κανένα κομμάτι της.


Δε μιλάμε μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά, καθώς η Porsche φρόντισε ώστε οι ιδιοκτήτες των 911/912 με κοντό μεταξόνιο που έχουν κατασκευαστεί μέχρι το έτος 1968 να έχουν και πάλι πρόσβαση σε ορισμένα γνήσια ανταλλακτικά.

Το τμήμα ιστορικών οχημάτων της γερμανικής εταιρείας λοιπόν ανακοίνωσε ότι ξεκινάει τη διάθεση πλαστικών καλυμμάτων για τα εμπρός φλας και τα πίσω φωτιστικά σώματα των 911/912, ενώ μπορεί να τα παραγγείλει κανείς από οποιοδήποτε Porsche Centre.

Η παραγωγή τους είχε σταματήσει από τη δεκαετία του 1990 που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες έπρεπε να τα αναζητούν ως μεταχειρισμένα ή αν ήταν τυχεροί τα έβρισκαν στο απόθεμα. Σημειώνεται ότι τα πλαστικά καλύμματα για τα εμπρός φλας και τα πίσω φωτιστικά σώματα για τη μέγιστη γνησιότητα επανακατασκευάζονται σε συνεργασία με την Bosch Classic, η οποία ήταν ο προμηθευτής της Porsche εκείνη την εποχή. Μάλιστα σε ένα μεγάλο βαθμό η κατασκευή τους γίνεται χειροποίητα.

Παράλληλα έγινε έντονη προσπάθεια για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής συνοχής με τις εργοστασιακά εγκατεστημένες μονάδες φωτός που χρησιμοποιούνταν τότε, ενώ ταυτόχρονα εναρμονίζονται επίσης με τα σύγχρονα πρότυπα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *