Porsche: Η νέα Cayenne S E-Hybrid των 519 ίππων

Την plug-in υβριδική έκδοση της ανανεωμένης Cayenne αποκαλύπτει η Porsche.


H νέα Cayenne S E-Hybrid, ισορροπεί ανάμεσα στην καθημερινή χρήση και στις επιδόσεις, ενώ διακρίνεται για την αποδοτικότητα και τα δυναμικά της χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία η νέα Cayenne S E-Hybrid τοποθετείται ιεραρχικά ανάμεσα στην Cayenne E-Hybrid και στην Cayenne Turbo E-Hybrid, ενώ θα διατίθεται τόσο με το παραδοσιακό SUV αμάξωμα, όσο και με το πιο αεροδυναμικό Coupe SUV αμάξωμα.

Η φαρέτρα της νέας Cayenne S E-Hybrid περιέχει τον αναβαθμισμένο V6 κινητήρα των 3.0 λίτρων, έναν ηλεκτροκινητήρα 176 ίππων (130 kW) και μπαταρία χωρητικότητας 25.9 kWh.

Συνδυαστικά παράγονται 519 ίπποι και 750 Nm ροπής, ενώ οι εντυπωσιάζουν για SUV, καθώς η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα διαρκεί 4,7 δευτ. και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 263 χλμ./ώρα. Η επίσημη μέση κατανάλωση καυσίμου ανακοινώνει μόλις 1,4 -1,7 λίτρα/100 χλμ., εκπομπές C02 στα 31-39 γρ./χλμ. συνδυαστική ηλεκτρική αυτονομία 71-78 χλμ. και σε αστικό περιβάλλον ηλεκτρική αυτονομία 79-90 χλμ. (μετρήσεις WLTP).

Ο νέος ενσωματωμένος φορτιστής εξασφαλίζει στην Cayenne S E-Hybrid πλήρη φόρτιση σε λιγότερο από δυόμισι ώρες από κατάλληλη πηγή ισχύος με χωρητικότητα φόρτισης έως και 11 kW.


Στον εξοπλισμό της νέας Cayenne S E-Hybrid η προσαρμοζόμενη αερανάρτηση είναι στάνταρ, όπως οι ζάντες 20 ιντσών, οι δύο διπλές εξατμίσεις από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα και οι matrix Led προβολείς. Προαιρετικά προσφέρονται τα πακέτα εξωτερικής αναβάθμισης Silver και Black, όπως και οι HD matrix Led προβολείς.


Στο εσωτερικό τώρα της νέας Cayenne S E-Hybrid συναντάμε ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα οχτώ κατευθύνσεων, προαιρετική οθόνη απέναντι από το συνοδηγό, νέο σύστημα ποιότητας αέρα που φιλτράρει σωματίδια και επικίνδυνες ουσίες.
Το βιβλίο των παραγγελιών για τη νέα Porsche Cayenne S E-Hybrid έχει ήδη ανοίξει, ενώ οι πρώτες παραδόσεις της αναμένεται να αρχίσουν από τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *