Peugeot E-Lion Day 2024: 8 χρόνια εγγύηση 

Την επέκταση της εγγύησης στο ηλεκτρικό Peugeot E-3008 στα οκτώ χρόνια, (ή 160.000 χλμ.) μέσω του προγράμματος Peugeot Allure Care, ανακοίνωσε η εταρία στη διαδικτυακή  εκδήλωση E-Lion Day 2024, μπαίνοντας δυναμικά στη νέα χρονιά.


Η εγγύηση θα ισχύσει αρχικά στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης και σταδιακά θα επεκταθεί σε όλες τις χώρες, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο απροβλημάτιστη συμβίωση με το ηλεκτρικό E-3008, αρκεί να γίνονται οι τακτικές συντηρήσεις στα προβλεπόμενα διαστήματα. Επιπροσθέτως καλύπτει ολόκληρο το όχημα και όχι μόνο την μπαταρία, που καλύπτεται ξεχωριστά από 8 χρόνια εγγύηση, σε κάθε ηλεκτρικό μοντέλο της γαλλικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τον Φιλ Γιορκ, Διευθυντή Μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Peugeot, με το πρόγραμμα Allure Care, που ενεργοποείται αυτόματα για δύο χρόνια, μετά από κάθε προγραμματισμένη συντήρηση (2 χρόνια ή 25.000 χλμ.) θα προσελκύσει νέους αγοραστές που ίσως αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

H Peugeot θα προσφέρει την τεχνολογία ChatGPT σε όλα της τα μοντέλα, μέσω του i-Cockpit, με που θα λειτουργεί με φωνητικές εντολές και θα μπορεί ακόμα και υπάρχει… διάλογος μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου, μέσω ερωτο-απαντήσεων. Θα δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό για παράδειγμα να ζητά πληροφορίες για κάποιο τουριστικό μέρος ή αξιοθέατα και θα δίνει εντολή στο σύστημα πλοήγησης για να του δώσει οδηγίες για μετάβαση. Αρχικά το σύστημα θα είναι διαθέσιμο σε πέντε κύριες αγορές και από το δεύτερο εξάμηνο του 2024, σταδιακά σε όλες τις αγορές.

H στρατηγική της Peugeot βασίζεται σε πέντε άξονες, Enviroment: Με στόχο το μηδενικό απότύπωμα άνθρακα μέχρι το 2038, Experience: Για τον πελάτη από την αρχή μέχρι το τέλος, Electric: Με στόχο τον πληρη εξηλεκτρισμό της μάρκας, στο τέλους του 2024, Efficiency: Με στόχο τη βέλτιστη απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας Ecosystem: Οικονομίες κλίμακας μέσω του Ομίλου Stellantis.


Σύμφωνα με την Λίντα Τζάκσον, CEO της Peugeot, με το σχέδιο E-Lion, η γαλλική εταιρεία κινητοποιεί όλη την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητά της, ώστε να προσφέρει στους πελάτες της, οικολογικές και απροβλημάτιστες μετακινήσεις.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *