Opel: Το νέο Crossland και αμιγώς ηλεκτρικό

Στο πλαίσιο του εξηλεκτρισμού της και της υλοποίησης του στόχου για πώληση αποκλειστικά ηλεκτρικών οχημάτων από το 208 και μετά, η Opel ανακοίνωσε ότι από το 2024 όλα τα μοντέλα της γκάμας της θα έχουν μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.


Αυτό θα επιτευχθεί με το διάδοχο του Opel Crossland, το οποίο θα διαθέτει, πλέον και αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση, η οποία θα καταφτάσει στις εκθέσεις το 2024.

«Με τον διάδοχο του Crossland θα επεκτείνουμε τον διασκεδαστικό χαρακτήρα των BEV σε όλη την γκάμα μας και θα δώσουμε στους πελάτες μας πρόσβαση στη μη ρυπογόνα κινητικότητα με κάθε ένα από τα μοντέλα μας», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Opel, Florian Huettl.

Η Opel προσφέρει ήδη μία αρκετά ευρεία γκάμα ηλεκτρικών προϊόντων, με το Rocks Electric, το Combo-e Life, το Zafira-e Life αλλά και τις αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις των Corsa και Mokka. Σε αυτά προστέθηκε πρόσφατα το νέο Astra Electric, ενώ η κυκλοφορία του αμιγώς ηλεκτρικού Grandland αναμένεται να γίνει το ερχόμενο έτος. Ακόμα μία προσθήκη που έχει γίνει είναι οι εξηλεκτρισμένες εκδόσεις όλης της γκάμας εμπορικών οχημάτων της εταιρείας, με τα Rocks Electric Kargo, Combo-e, Vivaro-e και Movano-e.

Αναπόσπαστο μέρος της γκάμας αποτελεί και το τμήμα GSe, το οποίο σημαίνει ‘Grand Sport electric’, με τα Astra GSe, Astra Sports Tourer GSe και Grandland GSe να έχουν εμφατική θέση στην γκάμα.


Εκτός αυτού, η Opel συνεχίζει την εξέλιξη των συστημάτων κυψελών καυσίμου υδρογόνου, με το Vivaro-e HYDROGEN να βρίσκεται ήδη στους δρόμους παγκοσμίως.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *