Opel Mokka: Ακόμα πιο προσιτό

Με κύρια χαρακτηριστικά τους ισχυρούς και παράλληλα οικονομικούς κινητήρες, η Opel επιχειρεί να φέρει ακόμα πιο κοντά στον καταναλωτή το Mokka.


Φυσικά, τα παραπάνω δεν είναι τα μόνα χαρακτηριστικά του SUV μοντέλου της γερμανικής εταιρείας που το κάνουν να είναι μοναδικό.

Το αυτοκίνητο διατίθεται με τον 1.2 Turbo βενζινοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 100 ίππους ή 136 ίππους σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Εναλλακτικά, ο ίδιος κινητήρας, μπορεί να συνδυαστεί με αυτόματο 8-τάχυτο κιβώτιο και στην περίπτωση αυτή αποδίδει 130 ίππους. Την γκάμα των θερμικών κινητήρων συμπληρώνει ο προηγμένος πετρελαιοκινητήρας χωρητικότητας 1,5 λίτρων μέγιστης ισχύος 110 ίππων, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Παράλληλα η εταιρία δεν θα μπορούσε να λείπει από την ηλεκτροκίνηση.

Κατά συνέπεια, το Mokka-e, η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του μοντέλου, είναι από τους πρωτοπόρους αυτής της τεχνολογίας κίνησης στη SUV κατηγορία.


Η Opel προσπαθεί πάντα να προσφέρει το καλύτερο αυτοκίνητο στην πιο συμφέρουσα τιμή.


Έτσι, θέσπισε το Πρόγραμμα επιδότησης ανταλλαγής χάρη στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι είναι σε θέση να ανταλλάξουν το παλιό αυτοκίνητό τους με το Opel Mokka.

Mε αυτόν τον τρόπο η απόκτηση του νέου αυτοκινήτου γίνεται ακόμα πιο συμφέρουσα.

Το ποσό αυτό μπορεί να φτάσει έως και τα 2.700 ευρώ, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο της εταιρείας που θα επιλέξει να αποκτήσει. Μάλιστα, η Opel δεσμεύεται για την παράδοσή του σε σύντομο χρόνο και σε με εγγύηση τιμής!

Τέλος, θυμίζουμε πως η εταιρεία παρέχει 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης σε όλα τα μοντέλα της.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *