Opel: Μεγάλες προσφορές με το πρόγραμμα Opel Deals – Ετοιμοπαράδοτα με εκπτώσεις έως 9.000 ευρώ τέσσερα μοντέλα της εταιρείας

Μια μεγάλη προσφορά κάνει η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel. Η εταιρεία ανακοίνωσε το νέο εμπορικό πρόγραμμα με την ονομασία Opel Deal.


Χάρη στο νέο πρόγραμμα ετοιμοπαράδοτα Corsa, Mokka, Crossland και Grandland γίνονται ακόμα πιο προσιτά στο ελληνικό κοινό, αφού προσφέρονται με σημαντικές εκπτώσεις για όλες τις εκδόσεις κινητήρων, που μπορούν να φτάσουν έως και τα 9.000 ευρώ!

Στο πρόγραμμα Opel Deals συμμετέχουν το δημοφιλές Corsa, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε υβριδική έκδοση 48V, καθώς και η γκάμα των Opel SUV, τα μικρά Mokka και Crossland, όπως και το μικρομεσαίο, Grandland. Χάρη στο νέο πρόγραμμα της Opel, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν τις εκδόσεις βενζίνης-diesel των τεσσάρων μοντέλων με όφελος έως και 4.000 ευρώ, ενώ για τα ηλεκτρικά Corsa e και Mokka e, το όφελος φτάνει έως και τις 9.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως για τα ηλεκτρικά, βρίσκεται σε ισχύ και ο τρίτος κύκλος του κρατικού προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», που προσφέρει επίσης 9.000 ευρώ ως επιδότηση.

Όλα τα μοντέλα της Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση, ενώ οι ειδικές τιμές του προγράμματος Opel Deals ισχύουν έως τις 20 Ιουλίου και αφορούν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *