Opel: Γνήσια αξεσουάρ για όλες τις ανάγκες

Μια σειρά αξεσουάρ για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας την καλοκαιρινή περίοδο προσφέρει η Opel στους κατόχους των αυτοκινήτων της.


Για όσους χρησιμοποιούν τις αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις των Astra, Mokka και Corsa ή οι plug-in υβριδικές εκδόσεις των Grandland και Astra, η εταιρία προσφέρει το “Universal Charger”, με τρεις αντάπτορες, με βύσμα CEE-16 για τριφασικό ρεύμα, με βύσμα τύπου EF για οικιακή πρίζα και βύσμα τύπου 2 για δημόσιους φορτιστές. Έτσι θα μπορείτε να κρατάτε φορτισμένο το εξηλεκτροισμένο σας Opel παντού στις διακοπές.

Για τις οικογένειες και γενικά όσους έχουν μεγάλες ανάγκες χώρου, η Opel προτείνει τη μπαγκαζιέρα οροφής και τις σχάρες μεταφοράς ποδηλάτων που διαθέτει σε συνεργασία με την Thule.
Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης αποσπώμενο κοτσαδόρο για τη ρυμούλκηση τρέιλερ, μαζί με τον απαραίτητο ηλεκτρικό εξοπλισμό. Επιστρέφοντας από την παραλία το πορτμπαγκάζ συνήθως γεμίζει άμμο, η οποία όμως μπορεί να απομακρυνθεί εύκολα, χάρη στα ειδικά δάπεδα για το χώρο αποσκευών με αντιολισθητική επιφάνεια που αποτρέπουν επίσης γρατσουνιές κατά τη φόρτωση/εκφόρτωση.
Παράλληλα διατίθενται λασπωτήρες που προστατεύουν το χρώμα από αντικείμενα που εκτοξεύονται από τους εμπρός και πίσω τροχούς. Το εσωτερικό του Opel σας μπορεί να γίνει πιο πρακτικό και εργονομικό με τα ειδικά πτυσσόμενα τραπεζάκια ή τις βάσεις στήριξης για tablet που προσαρμόζονται στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων.
Για τους προνοητικούς που θέλουν από τώρα να προετοιμαστούν για τις χειμερινές διακοπές μπορούν να παραγγείλουν τα νέα σετ χειμερινών ελαστικών και τροχών, που προσφέρονται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια τροχών, καθώς και ειδικές ράγες οροφής για μεταφορά πέδιλων του σκι.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *