Opel Corsa: Κυριαρχεί στις πωλήσεις

Συνεχίζει την εμπορική επιτυχία του το νέο Ople Corsa, το οποίο κυριαρχεί στις πωλήσεις στη χώρα μας το πρώτο τετράμηνο του έτους. 


Τον Απρίλιο ήταν το δημοφιλέστερο μοντέλο στις ταξινομήσεις στην εγχώρια αγορά με 570 μονάδες (μερίδιο 5,56%), ενώ το τετράμηνο Ιανουαρίου-Απριλίου, κατέκτησε μερίδιο 10,7%  στο κανάλι των εταιρικών πωλήσεων με 2.776 ταξινομήσεις. Σε σχέση με το 2022 η αύξηση των πωλήσεων ξεπερνά το 224%!

Το Corsa αποτελεί προσωπική επιλογή των τελικών χρηστών χάρη στη μοντέρνα, δυναμική του σχεδίαση, τους αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες του, το χαμηλό κόστος χρήσης, αλλά και τα προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας που εισάγει στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.

Παράλληλα σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία έχει το Corsa-e το  οποίο, κυριαρχεί στις εταιρικές ταξινομήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην κατηγορία του, με μερίδιο που ξεπερνά το 75%.

Η ηλεκτρική αυτονομία των 353 χλμ, αλλά και οι φορολογικές ελαφρύνσεις/απαλλαγές, έχουν καταφέρει να κερδίσουν το ενδιαφέρον και την προτίμηση των τελικών χρηστών.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Opel Corsa: Κυριαρχεί στις πωλήσεις”