Opel Astra Sports Τourer: Ένα ηλεκτρικό station wagon

H Opel παραδοσιακά κατασκεύαζε station wagon εκδόσεις και το νέο Astra δεν θα μπορούσε ν’ αποτελέσει εξαίρεση.


Είδηση ωστόσο δεν αποτελεί το γεγονός ότι το Astra και σε αυτή τη γενιά του διαθέτει την πρακτική station wagon παραλλαγή.

Η είδηση αφορά στο γεγονός ότι το Astra Sports Tourer (όπως το ονομάζει η Opel), είναι ηλεκτρικό, καθιστώντας το ένα από τα λίγα του είδους.

To Astra Sports Tourer εξοπλίζεται με μπαταρία χωρητικότητας 54 kWh που χαρίζει αυτονομία 416 χλμ., στο station wagon της Opel. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 156 ίππους και 270 Nm ροπής, που θα κινήσουν με ευκολία τα 1.760 κιλά του αμαξώματος. H μπαταρία μπορεί να φορτίσει μέχρι το 80% σε ταχυφορτιστή 100 kW σε 30 λεπτά, ενώ σύμφωνα με την Opel η κατανάλωση κυμαίνεται στις 15 kWh / 100 km.

Όσοι όμως επιλέγουν συνειδητά τις συγκεκριμένες εκδόσεις αμαξώματος, εστιάζουν περισσότερο στην πρακτικότητα και τους χώρους. Το μήκος του Sports Tourer είναι σχεδόν 30 εκατοστά μεγαλύτερο από εκείνο της hatchback έκδοσης (4.64 μέτρα έναντι 4.37) με το χώρο αποσκευών να φτάνει σε χωρητικότητα τα 510 λίτρα με τα καθίσματα στη θέση τους, έναντι 422 λίτρων της απλής έκδοσης. Σε περίπτωση που η πίσω σειρά των καθισμάτων πέσει, τότε δημιουργείται ενιαίος χώρος φόρτωσης όγκου 1.554 κ.μ.


Το υπόλοιπο εσωτερικό δεν παρουσιάζει διαφορές με το απλό Astra, με αποτέλεσμα και το Sports Tourer να εξοπλίζεται με τα ίδια συστήματα άνεσης και ασφάλειας, όπως τα Intelli-Lux LED φωτιστικά σώματα, τον πλήρη ψηφιακό πίνακα οργάνων Pure Panel και Head-up Display.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *