Όμιλος Συγγελίδη – Bluebus: Συμφωνία για τη διανομή minibus σε Ελλάδα και Κύπρο

Αποκλειστική συμφωνία με τον Όμιλο  Συγγελίδη για την διανομή ηλεκτρικών λεωφορείων  στην Ελλάδα και την Κύπρο έχει συνάψει η Bluebus.


Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του ευρωπαϊκού δικτύου διανομής για το minibus 6 μέτρων, η Aiglon, θυγατρική του Ομίλου Συγγελίδη,, θα διανέμει το Bluebus 6 m στην Ελλάδα και στη συνέχεια στην Κύπρο όταν κυκλοφορήσει μια έκδοση με τιμόνι δεξιά.

Αυτή είναι η πρώτη συμφωνία που υπογράφει η Bluebus για την τελευταία προσθήκη στη γκάμα των 100% ηλεκτρικών αστικών και προαστιακών λεωφορείων.

Το Bluebus έχει σχεδιαστεί για να κυκλοφορεί εύκολα σε στενούς δρόμους στα κέντρα των πόλεων, αλλά επίσης για την καθημερινή εξυπηρέτηση περιαστικών περιοχών με χαμηλή πυκνότητα επιβατών που πραγματοποιούν μικρές διαδρομές.

Ιδιαιτερότητες που ταιριάζουν ιδιαίτερα στην ελληνική αγορά.


«Το Bluebus 6m σχεδιάστηκε οικολογικά στη Γαλλία. Η 98% ανακυκλώσιμη δομή του παράγεται στα εργοστάσιά μας στη Βρετάνη με πιστοποίηση ISO 9001 και ISO 14001 και με την ένδειξη Origine France Garantie», σχολιάζει η ομάδα της κατασκευάστριας εταιρείας.


Με αυτονομία που μπορεί να ξεπεράσει τα 280 χλμ, διαθέτει 3 πλήρως συμπαγείς μπαταρίες LMP (Lithium Metal Polymer) και ενσωματωμένη ενέργεια 126 kWh. Μπορεί να μεταφέρει έως και 35 επιβάτες και το μειωμένο του μέγεθος (5,94 μ x 2,21 μ x 2,94 μ) του δίνει μεγάλη ευελιξία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *