O Sebastien Loeb πουλάει την McLaren 675 LT

Μια σπάνια McLaren 675 LT η οποία ανήκει στον Sebastien Loeb βγαίνει σε δημοπρασία.


Η Mclaren 675 LT είναι η αναβίωση της McLaren για τις long tail εκδόσεις των αυτοκινήτων της. Η επαφή της δηλαδή με ορισμένα από τα πιο φημισμένα αυτοκίνητα στην ιστορία της,. τόσο για τους αγώνες όσο και σε επίπεδο supercars. Πήρε κάθε λειτουργικό μέρος από την αδελφή 650S, αλλά έγινε πιο σκληροτράχηλη, πιο γρήγορη και πιο προσανατολισμένη στην πίστα. 

Το σπάνιο αυτοκίνητο, ο Αλσατός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα ράλι το επέλεξε σε Chicane Grey χρώμα που το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον και πιο χαρακτηριστικό, κάτι στο οποίο βοηθούν και οι πορτοκαλί λεπτομέρειες. Η McLaren 675 LT είναι ούτως ή άλλως πιο bespoke από την απλή, αλλά ο Loeb έκανε εξ αρχής ορισμένες επεμβάσεις για την επιλογή του. 

Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται εξάτμιση από τιτάνιο, πορτοκαλί δαγκάνες φρένων, διακοσμητικά στοιχεία στο χώρο του κινητήρα από ανθρακονήματα και ανθρακοκεραμικούς δίσκους φρένων, καθώς και τις εξαιρετικά ελαφριές σφυρήλατες ζάντες.

O Loeb χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο και μάλιστα σε παλιότερες συνεντεύξεις του ανέφερε πως είναι ένα ιδανικό αυτοκίνητο για να μεταφέρει στο δρόμο με όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, την απόλαυση που μπορεί να πάρει κανείς από ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο.


Το αυτοκίνητο θα είναι μέρος της δημοπρασίας που διοργανώνει ο οίκος RM Sotheby’s στο Σεντ Μόριτς στην Ελβετία το προσεχές Σαββατοκύριακο και η τιμή του εκτιμάται από 270.000 έως 330.000 ευρώ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *