Ο διάδοχος της Ferrari 812 Superfast κάνει βόλτες στις Άλπεις 

Η Ferrari ετοιμάζεται να αντικαταστήσει την 812 Superfast, και ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο εικόνες με το διάδοχο του πανίσχυρου οχήματος.


Πρόκειται για μία  καμουφλαρισμένη Ferrari Roma, η οποία φέρει έναν V12, έναντι του twin turbo V8 των 3,9 L, εντοπίστηκε ήδη 

Το ενδεχόμενο η Ferrari να λανσάρει μία νέα έκδοση της Roma με τον V12 κινητήρα κάτω από το κάλυμμα, αν και ακούγεται αρκετά ελκυστικό, είναι μάλλον απίθανο. Αυτό που συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι οι Ιταλοί μάλλον χρησιμοποιούν τη Roma ως «πειραματόζωο» για να κάνουν δοκιμές με τον V12 που θα καταλήξει στον αντικαταστάτη της 812 Superfast.

Η Ferrari ήδη χρησιμοποιεί έναν V12 στην Purosangue, ο οποίος αποδίδει 725 PS, όμως λέγεται ότι η κινητήρια μονάδα που θα τροφοδοτήσει τον διάδοχο της 812 Superfast αναμένεται να είναι ακόμα πιο ισχυρή. Άγνωστο παραμένει, ωστόσο, το εάν η Ferrari θα συνδυάσει τον θερμικό κινητήρα με κάποια μορφή ηλεκτρισμού, για να λάβει αυτήν την παραπάνω ισχύ.

Η αλήθεια είναι ότι θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη αν η ιταλική φίρμα «παντρέψει» τον V12 με ηλεκτροκινητήρες, ωστόσο είναι σίγουρα κάτι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *