Nissan X-Trail Mountain Rescue: O φύλακας άγγελος των σκιέρ

Ένα ειδικά διαμορφωμένο Nissan X-Trail e-4ORCE προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χειμερινό θέρετρο σκι στη Τζερβίνια της Ιταλίας.


Το X-Trail e-4ORCE στην έκδοση Mountain Rescue, έχει υποστεί τις απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να μην σταματάει πουθενά στις χιονισμένες πλαγιές των χιονοδρομικών κέντρων, ενώ το εσωτερικό του είναι πλήρως εξοπλισμένο, ώστε να μπορεί να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες ή ακόμα και να μεταφέρει τραυματίες.

Η κυριότερη μετατροπή, όπως απεικονίζεται και στις φωτογραφίες, είναι η αφαίρεση των τροχών και η τοποθέτηση ερπυστριών, ώστε να παρέχεται η απαραίτητη πρόσφυση και να αυξηθεί η απόσταση από το έδαφος, σε 23 εκατοστά από την έκδοση δρόμου.

Στο εσωτερικό του X-Trail Mountail Rescue έχουν αφαιρεθεί τα πίσω καθίσματα, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί φορείο για τη μεταφορά τραυματιών, αλλά και να τοποθετηθούν ιατρικές συσκευές, όπως απινιδωτής και παρoχή οξυγόνου.

Το X-Trail Mountain Rescue είναι απόδειξη των δυνατοτήτων των ηλεκτρικών μοντέλων της Nissan με το σύστημα τετρακίνησης e-4ORCE, που μπορεί να μεταβάλλει την πρόσφυσή των τροχών 1000 πιο γρήγορα από ένα συμβατικό, μηχανικό σύστημα τετρακίνησης, ενώ μπορεί να κατανέμει διαφορετική ροπή, σε κάθε τροχό.


Το X-Trail Mountain Rescue, αποτελεί μέρος της καμπάνιας «Ride Responsibly» που διεξάγεται σε πέντε χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης κι έχει στόχο το ασφαλές σκι, με πινακίδες, εφάμιλλες των οδικών, που ενημερώνουν τους σκιέρ για να χαμηλώσουν για παράδειγμα την ταχύτητα κατάβασης στις πλαγιές.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *