Nissan Hyper Adventure: To νέο ηλεκτρικό SUV για οικολογικές διαδρομές

H Nissan συνεχίζει την αποκάλυψη των νέων της ηλεκτρικών πρωτότυπων μοντέλων, πριν από την Έκθεση του Τόκιο.


Έτσι, μετά το Hyper Urban, σειρά έχει το Hyper Adventure, σχεδιασμένο να προσφέρει περιπέτειες εκτός δρόμου, με οικολογικό τρόπο. Όσο περισσότερο χρόνο δαπανάς στο δρόμο, τόση περισσότερη ενέργεια απαιτείται και η Nissan με την τεχνολογία V2X (Vehicle to Everything), παρέχει ενέργεια όποτε χρειαστεί, είτε πρόκειται για camping είτε σε μεγάλα road trips.

Το τετρακίνητο Hyper Adventure δεν θα δυσκολευτεί να κινηθεί ούτε σε χώμα, ούτε σε χιόνι, χάρη στο εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης e-4FORCE της Nissan, εξασφαλίζοντας στους επιβάτες ότι θα φτάσουν στον όποιο προορισμό επιλέξουν απρόσκοπτα.

Η περιπετειώδης φύση του Hyper Adventure ενισχύεται και από την εμφάνισή του, με τις έντονες ακμές, τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος και σίγουρα από τα ελαστικά της συγκεκριμένης, πρωτότυπης έκδοσης που διαθέτουν «καρφιά» για το χιόνι και τον πάγο.

Εντυπωσιακός είναι και ο τρόπος ανοίγματος των θυρών, με τις πίσω ν’ ανοίγουν σαν «φτερά», διευκολύνοντας την πρόσβαση στο εσωτερικό, αφού απουσιάζει η κεντρική κολώνα.


Περνώντας στο εσωτερικό, που μόνο τετρακίνητο εκτός δρόμου δε θυμίζει, αυτό που κυριαρχεί είναι οι γυάλινες επιφάνειες και το ταμπλό που μοιάζει να έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας.  Οι χώροι είναι ικανοί να φιλοξενήσουν εξοπλισμό, σκι, κάμπινγκ ή ακόμα και καγιάκ, αφού στο πίσω μέρος υπάρχουν πτυσσόμενα σκαλάκια για την εύκολη πρόσβαση στην οροφή, ενώ και η πίσω σειρά των καθισμάτων στρέφεται κατά 180 μοίρες, ώστε να δημιουργηθεί ένα «καθιστικό» σε συνδυασμό με τη μεγάλη πίσω πόρτα.


Η ιαπωνική εταιρεία συνεχίζει να επενδύσει στο ηλεκτρικό μέλλον με την αποκάλυψη ολοένα και πιο εντυπωσιακών πρωτότυπων, μέχρι τις 25 Οκτωβρίου και την έκθεση του Τόκιο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *