Nissan Ariya Pole to Pole EV: Η περιπέτεια συνεχίζεται στο Μεξικό 

H ηλεκτρική… ένωση των δύο Πόλων της γης συνεχίζεται με το Nissan Ariya και το ζευγάρι από τον Καναδά να αφήνει πίσω του τη Β. Αμερική και να κατευθύνεται νότια.


H περιπέτεια των Καναδών Κρις και Τζούλι Ράμσεϊ συνεχίζεται με στόχο να φτάσει στο Νότιο Πόλο, περνώντας όλη την αμερικάνικη ήπειρο.  Πριν αφήσουν την πατρίδα τους τον Καναδά, τιμήθηκαν σε μία δημόσια εκδήλωση από την τοπική Nissan, όπου μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τη διαδρομή Βόρειος Πόλος-Βανκούβερ.

Στη συνέχεια και με την προσθήκη οροφής της Thule και κατάλληλου στρώματος, συνέχισαν προς το Portland, όπου δεν έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνα της Formula E, στην πίστα International Raceway, όπου συμμετέχει και η Nissan. Βέβαια το Nissan Ariya απέχει παρασάγγας από τα ηλεκτρικά αγωνιστικά της Formula E, ωστόσο και τα δύο αποτελούν απόδειξη για τις δυνατότητες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Δεν πρέπει να υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψεις από το βορά στο νότο των ΗΠΑ, εκτός από τη διάσχιση όλης της δυτικής ακτής, περνώντας φυσικά από το Λος Άντζελες και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

Ακολούθησε η πολιτεία του Τέξας με τις αχανείς ευθείες και το πολύ θερμό κλίμα, που φυσικά δε θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στο Ariya, παρόλη τη θερμοκρασία που έφτανε και τους 47 βαθμούς. Επόμενος σταθμός το Μεξικό και ακολουθούν οι χώρες της κεντρικής Αμερικής.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *