Νέο Skoda Superb: Ανακοινώθηκαν οι τιμές στην Γερμανία

Τιμές στην αγορά της Γερμανίας απέκτησε η 4η γενιά της ναυαρχίδας της Skoda.


Μία εβδομάδα από την επίσημη παρουσίασή του και το νέο Skoda Superb, οι Γερμανοί «άνοιξαν» τις παραγγελίες μόνο για το Combi, το οποίο αρχικά θα είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρια σύνολα και σε δύο επίπεδα εξοπλισμού. Αντίθετα, το sedan θα μπορεί να παραγγελθεί από το πρώτο 3μηνο του 2024, όταν και η νέα γενιά αναμένεται να φτάσει στις αγορές.

Το Combi, λοιπόν, εφοδιάζεται αρχικά με τον ήπια υβριδικό κινητήρα βενζίνης 1.5 TSI mHEV των 150 PS και τον 2λιτρο επίσης υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα diesel 2.0 TDI, που αποδίδει και αυτός 150 PS. Αμφότεροι συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη (DSG) 7 σχέσεων, που μεταδίδει την κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Από πλευράς εξοπλισμού, για αρχή η εισαγωγική έκδοση θα είναι η Selection, ακολουθούμενη από την πιο πλούσια Laurin & Klement, ενώ από το 2024 θα προστεθεί και η «βασική» Essence. Ωστόσο, για όλες έγιναν γνωστές οι τιμές τους.

Οι τιμές εκκίνησης, των εκδόσεων του νέου Skoda Superbν 1.5 με τα 150 άλογα ξεκινούν από τις 38.290 ευρώ και φτάνουν για την έκδοση με το δίλιτρο κινητήρα στις 53.960 ευρώ.  


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *