Νέο Peugeot 3008: Επιλογή καμουφλάζ

Πριν από την αποκάλυψη του νέου 3008 τον Σεπτέμβριο του 2023, καμουφλαρισμένα πρωτότυπα θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Ευρώπης το καλοκαίρι για τις τελευταίες πινελιές.


Η Peugeot ξεκινά μια ευρεία καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το κοινό να επιλέξει το σχέδιο των καμουφλάζ που θα χρησιμοποιηθούν στο νέο μοντέλο.

Η Peugeot προστατεύει την εμπιστευτικότητα του νέου 3008 με το «Allure», το μότο της για την επιτάχυνση του βηματισμού της προς το μέλλον.

Για το διεθνές λανσάρισμα του νέου 3008, η Peugeot «σπάει το καλούπι» για να μετατρέψει αυτό το βασικό στάδιο σε εργαλείο επικοινωνίας, αφήνοντας το ευρύ κοινό να συμμετέχει ενεργά για πρώτη φορά στην επιλογή καμουφλάζ για το μελλοντικό 3008.

Οι σχεδιαστές της Peugeot δημιούργησαν 10 νέα σχέδια καμουφλάζ.


Από τις 15 έως τις 31 Μαίου, το κοινό θα επιλέξει το αγαπημένο καμουφλάζ του ανάμεσα σε 10 επιλογές.


Για να το κάνετε αυτό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψηφίσετε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της μάρκας: Facebook , Instagram , Twitter και LinkedIn .

Τα 6 καμουφλάζ που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα παραχθούν τον Ιούνιο και θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των νέων 3008 που θα συμμετάσχουν στις δοκιμές ανοιχτού δρόμου αυτό το καλοκαίρι.

Από την 1η Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου, τα νέα καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα 3008 θα ξεκινήσουν για να συναντήσουν το κοινό στους δρόμους της Ευρώπης. Όποιος δει ένα καμουφλαρισμένο Peugeot 3008, μπορεί να το φωτογραφίσει και να δημοσιεύσει τη φωτογραφία στους λογαριασμούς Peugeot με το hashtag #CAMOCATCH.

Μια επιλογή συμμετεχόντων που έχουν δημοσιεύσει εικόνες αυτού του ολοκαίνουργιου καμουφλαρισμένου οχήματος θα κληθούν να το οδηγήσουν αποκλειστικά στις αρχές του 2024.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *