Νέο Hyundai i10: Ο τιμοκατάλογος για την Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν οι τιμές για το ανανεωμένο Hyundai i10 στην Ελλάδα.


Από την αποκάλυψη του facelift από τη Hyundai, πέρασαν σχεδόν 4 μ΄ληνες και πλέον οι παραγγελίες έχουν ανοίξει και για την ελληνική αγορά, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Σε ότι αφορά τις αλλαγές που φέρνει η νέα πρόταση, ξεκινώντας από το εξωτερικό, 9 διαφορετικοί χρωματισμοί είναι διαθέσιμοι για το συμβατικό μοντέλο, δύο εκ των οποίων είναι νέοι, ο Lumen Grey και ο Meta Blue.

Η επιλογή της μαύρης οροφής είναι επίσης διαθέσιμη, ενώ άλλες σχεδιαστικές τροποποιήσεις αποτελούν τα ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα, μπροστά και πίσω, και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών οι οποίες στις έκδοση N Line είναι ελαφρώς μεγαλύτερες (16 ίντσες).
Στην καμπίνα υπάρχει LCD οθόνη των 4,2 ιντσών για πίνακας οργάνων και ακόμα μία των 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, για τον χειρισμό του συστήματος infotainment. Επίσης διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας που περιλαμβάνει το Hyundai Smart Sense, μία προηγμένη σουίτα τεχνολογιών υποβοήθησης οδήγησης (ADAS).

Στους κινητήρες έχουμε στη βάση τον ατμοσφαιρικό του 1,0 lt και των 67 ίππων, συνεχίζουμε με τον 1.200άρη των 84 ίππων και στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται ο turbo 1.000άρης με τους 100 ίππους. Όλοι τους συνδυάζονται είτε με αυτόματο είτε με manual κιβώτιο ταχυτήτων των 5 σχέσεων ενώ οι διαθέσιμες εξοπλιστικές εκδόσεις είναι οι Style, Premium, Distinctive και N Line.


Αναλυτικά οι τιμές νέου Hyundai i10 ξεκινούν από τις 16.190 ευρώ για το 1.0 67 PS Style και φτάνουν στις 19.390 ευρώ για το 1.0 T-GDI 100 PS N Line.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *