Νέο Abarth 500e: Ξεχωριστή σχεδίαση

Tην είσοδο της μάρκας στη νέα της εποχή σηματοδοτεί το νέο Abarth 500e.


Οι ζάντες αλουμινίου 17″ με νέα ειδική σχεδίαση δίνουν στο νέο Abarth μια πιο επιθετική εμφάνιση, μαζί με τις αποκλειστικές σπορ γραμμές των πλευρικών μαρσπιέ, το Cool White εμπρός σπόϊλερ του προφυλακτήρα, τα ένθετα του πίσω διαχύτη και τα νέα καπάκια καθρεπτών σε Matt Grey.

Ο σπορ χαρακτήρας βρίσκει επίσης την πληρέστερη έκφρασή του στο εσωτερικό του αυτοκινήτου με τον σκούρο διάκοσμο και τα σπορ καθίσματα.

Μπροστά από τον οδηγό υπάρχουν 2 οθόνες: το σύστημα ψυχαγωγίας με μια ευρεία οθόνη αφής 10,25″ – το Uconnect radio NAV – με τις νέες σελίδες επιδόσεων και ένα καντράν με οθόνη TFT 7” με ειδικά γραφικά Abarth που διατίθενται ως στάνταρ. 

Το νέο Abarth 500e έρχεται με έναν συγκεκριμένο ήχο που αναπαράγει έναν τόνο ηλεκτρικής κιθάρας μέσα στην καμπίνα κάθε φορά που το αυτοκίνητο ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται. Επίσης και το AVAS αποκτά ένα συγκεκριμένο «ήχο Abarth», έναν αναγνωρίσιμο ήχο για τους θαυμαστές της Abarth.


Το νέο 500e καταφέρνει επίσης να συνδυάσει τον καθαρό σπορ χαρακτήρα με τα τυπικά συστατικά της οδήγησης ενός cabrio αυτοκινήτου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Νέο Abarth 500e: Ξεχωριστή σχεδίαση”