Νέα Porsche Cayenne: Εντυπωσιακές αλλαγές

Την πλήρως ανανεωμένη Cayenne τρίτης γενιάς με εντυπωσιακές αλλαγές στο σύστημα μετάδοσης κίνησης, το σασί, το design και τον εξοπλισμό, παρουσίασε η Porsche.


Η νέα Cayenne κάνει την εμφάνισή της με πλήρως ψηφιοποιημένο σχεδιασμό οθόνης και οργάνων ελέγχου, νέα τεχνολογία σασί και καινοτόμες λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας.  

Η Porsche υιοθετεί μια πλήρως ανανεωμένη φιλοσοφία οθόνης και οργάνων ελέγχου.

Για πρώτη φορά, το επανασχεδιασμένο ταμπλό της Cayenne περιλαμβάνει έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,6″ καμπυλόγραμμου σχεδιασμού με αυτόνομο design και επιλογές διαφοροποιημένης προβολής.

Η νέα Cayenne διαθέτει πλέον ιδιαίτερα εκφραστική εμφάνιση. Το νέο μπροστινό σε συνδυασμό με πιο έντονα τοξωτά φτερά, το νέο πορτ-μπαγκάζ και οι τεχνικά εντυπωσιακοί προβολείς δίνουν έμφαση στο πλάτος του οχήματος.


Ο στάνταρ εξοπλισμός της Cayenne έχει διευρυνθεί σημαντικά και περιλαμβάνει πλέον τους προβολείς Matrix LED, το σύστημα ενεργής διαχείρισης ανάρτησης Porsche, τους τροχούς 20″, το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης μπροστά και πίσω που περιλαμβάνει κάμερα οπισθοπορείας, καθώς και θήκη αποθήκευσης smartphone με λειτουργία επαγωγικής φόρτισης έως και 15 W. Τα νέα μοντέλα είναι πλέον διαθέσιμα για παραγγελίες, με τις παραδόσεις στην Ευρώπη να ξεκινούν τον Ιούλιο 2023.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *