Νέα Panamera Turbo: Χρησιμοποιήθηκε χρυσός στο χρώμα της Sonderwunsch 

Η νέα Panamera Turbo Sonderwunsch, η οποία δημιουργήθηκε από το τμήμα εξατομίκευσης Porsche Exclusive Manufaktur, στο πλαίσιο του προγράμματος Sonderwunsch, το οποίο προσφέρει άπειρες επιλογές στους ιδιοκτήτες της νέας Panamera να τη διαμορφώσουν σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο.


Τις δυνατότητες του συγκεκριμένου προγράμματος εξατομίκευσης προβάλει η Panamera Turbo Sonderwunsch, η οποία βασίζεται στη νέα Panamera Turbo E-Hybrid, ενώ ταυτόχρονα στόχος της είναι να αποτελέσει πηγή έμπνευσης. Την εξωτερική εικόνα της νέας Panamera Turbo Sonderwunsch έχουν επιμεληθεί τα τμήματα Style Porsche και Porsche Exclusive Manufaktur, ενώ το εσωτερικό έχει αφεθεί σκόπιμα ημιτελές μέχρι την επόμενη χρονιά.

Με την πρώτη ματιά, αυτό που ξεχωρίζει στην Panamera Turbo Sonderwunsch είναι η διακριτική διχρωμία στο αμάξωμα, η οποία βασίζεται στη βιολετί απόχρωση ονόματι “Leblon Violet Metallic” με ρινίσματα ατμισμένα με πραγματικό χρυσό, δημιουργώντας έτσι μια ξεχωριστή εμφάνιση και ένα εφέ βάθους.

Με μια περίτεχνη τεχνική στο μεσαίο τμήμα του αμαξώματος εφαρμόζεται μαύρο χρώμα, καθώς επίσης στα μαρσπιέ των θυρών και στις βάσεις των προφυλακτήρων. Παρατηρήστε ακόμα τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω και το μπρονζέ χρώμα που έχει στις διπλές εξατμίσεις και στα λογότυπα στο πίσω τμήμα του οχήματος.

Στον ίδιο περίπου τόνο και η νέα απόχρωση “Avium Metallic”, η οποία εφαρμόζεται στη λεπτή λωρίδα περιμετρικά του αμαξώματος, στο περίγραμμα των πλευρικών γυάλινων επιφανειών και στις ζάντες των 21 ιντσών.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *