Νέα Mercedes AMG-GT: Αποκάλυψη

H Mercedes AMG επέλεξε την Καλιφόρνια για την επίσημη εμφάνιση της νέας AMG-GT, στo πλαίσιo της έκθεσης στο Pebble Beach στην Καλιφόρνια.


Η διάσημη έκθεση αυτοκινήτου, Pebble Beach Concours d’ Elegance, που διοργανώνεται για 72η φορά φέτος, θα είναι η πρώτη που θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα του πέμπτου κατά σειρά μοντέλου, αμιγώς εξελιγμένο και κατασκευασμένο από την Mercedes-AMG. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, η νέα AMG-GT διατηρεί τις αξίες και τον σπορ χαρακτήρα της προκατόχου της, αν  και πλέον είναι διαφορετικός ο εξωτερικός σχεδιασμός.

Ωστόσο, η νέα AMG-GT, δεν θ’ αποτελέσει τη μοναδική ατραξιόν της έκθεσης, αφού θα παρουσιαστεί επίσημα και μία νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση της AMG SL. Λόγω της φύσεως της έκθεσης, που προσελκύει ειδικό κοινό υψηλών απαιτήσεων, αφού παράλληλα γίνονται και δημοπρασίες κλασικών αυτοκινήτων, δεν θα μπορούσε να λείψει και η Maybach, με το  νέο της ηλεκτρικό SUV, το Maybach EQS 680.

Η γερμανική εταιρεία δεν εστιάζει μόνο στο παρόν, καθώς στο Pebble Beach θα εκτεθούν τόσο ιστορικά μοντέλα, όσο και πρωτότυπα. Έτσι δεν θα μπορούσαν να λείψουν πρωτότυπα όπως το Vision One-Eleven, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Καλιφόρνια, ή το πολύ εξειδικευμένο «κομμάτι τέχνης» Project MONDO G.

Στα ιστορικά μοντέλα, την παράσταση θα κλέψει η σειρά W 06, καθώς αμέσως μετά το πέσιμο της αυλαίας της έκθεσης στις 20 Αυγούστου, ξεκινάει στις 21 μία διαδρομή από 20 θρυλικά αυτοκίνητα της σειράς W 06, που θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Πρόκειται δε για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση αυτών των μοντέλων στη Β. Αμερική.  Φυσικά από την έκθεση δεν θα λείπουν και άλλα έργα τέχνης της Mercedes-Benz, όπως η 300 SL Pagoda ή η πλέον κλασική σειρά 600 (W100).


Οι τυχεροί επισκέπτες της έκθεσης δεν θα έχουν μόνο τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν στατικά μοντέλα, αφού παράλληλα διοργανώνονται κι άλλες εκδηλώσεις, όπως το Mercedes-Benz Drive Experience, όπου παρέχεται η δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης όλης της γκάμας της γερμανικής εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρικών, αλλά και της AMG. Προλαβαίνετε μέχρι τις 20 Αυγούστου που θα διαρκέσει η έκθεση…


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *