My Ami Buggy: Sold out σε λίγες ώρες 

Την Τρίτη, 20 Ιουλίου ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική διάθεση του νέου My Ami Buggy.


Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, με αποτέλεσμα οι ιστοσελίδες της γαλλικής εταιρείας να δεχτούν πάνω από 20.000 επισκέψεις και το My Ami Buggy να γίνει sold out σε χρόνο ρεκόρ.

Σύμφωνα με τη Citroen τα 800 συλλεκτικά My Ami Buggy που διατέθηκαν για ηλεκτρονική πώληση, έγιναν ανάρπαστα σε μόλις 10 ώρες. Στη Γαλλία τα συνολικά 430 διαθέσιμα My Ami Buggy εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από 2 ώρες.

Στο Βέλγιο, χρειάστηκαν μόλις 9 λεπτά για να πουληθούν τα 65 My Ami Buggy που διατέθηκαν στη χώρα.

Στην Ισπανία, ένας πελάτης σημείωσε ρεκόρ, καθώς ήταν ο ταχύτερος που ολοκλήρωσε τη διαδικασία της ηλεκτρονικής αγοράς σε μόλις 1 λεπτό και 10 δευτερόλεπτα! Οι παραδόσεις των My Ami Buggy θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου.


Το 2022 μόνο 50 αντίτυπα του My Ami Buggy προσφέρθηκαν στην αγορά της Γαλλίας, όμως το αυξημένο ενδιαφέρον οδήγησε τη Citroen στην απόφαση να προσφέρει φέτος επιπλέον 800 αντίτυπα εκτός από τη Γαλλία, σε Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Πορτογαλία,  Βρετανία, Λουξεμβούργο και Ελλάδα.


Σημειώνεται όμως ότι τα εναπομείναντα 200 My Ami Buggy, από τα 1.000 που κατασκευάστηκαν για το 2023, θα πωληθούν σε καταστήματα λιανικής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε Τουρκία, Μαρόκο, γαλλικά υπερπόντια διαμερίσματα και εδάφη.

Η πιο περιπετειώδης εκδοχή του Ami ξεχωρίζει, καθώς έχουν αφαιρεθεί οι δυο πόρτες, ενώ όταν επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες οι επιβάτες προστατεύονται από διαφανή αδιάβροχα πάνελ, τα οποία κλείνουν με φερμουάρ. Όταν δε χρησιμοποιούνται μπορούν να αφαιρεθούν, να τυλιχτούν και να αποθηκευτούν πίσω από τα καθίσματα μέσα σε ειδικές σακούλες.

Η υφασμάτινη οροφή που επίσης τυλίγεται είναι αδιάβροχη, επεξεργασμένη για υπεριώδη ακτινοβολία, ώστε να προστατεύει τον οδηγό και τον συνοδηγό από τις ακτίνες του ήλιου ή τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Νέα αφρώδη υλικά με διπλάσιο πάχος, από 35 στα 70 χλστ. έχουν τοποθετηθεί στα καθίσματα για να είναι πιο μαλακά, ενώ μπορούν να αφαιρεθούν για να αντικατασταθούν ή να πλυθούν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *