Mitsubishi: Έρχεται νέο SUV 

Στις 10 Αυγούστου θα αποκαλυφθεί στο πλαίσιο της 30ης Διεθνής Έκθεσης Αυτοκινήτου στην Ινδονησία το νέο SUV της Mitsubishi.


Θα βασίζεται στο πρωτότυπο XFC Concept, το όνομά του όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ το λανσάρισμα του θα πραγματοποιηθεί σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, τη βασική δηλαδή αγορά της Mitsubishi.  

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία το νέο της SUV θα διακρίνεται για την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, η οποία θα φτάνει τα 222 χλστ., για την άνεση, την πρακτικότητα, την ευρύχωρη καμπίνα και τους άφθονους αποθηκευτικούς χώρους.

Παράλληλα την πρόσφυση θα ενισχύουν τα τέσσερα προγράμματα οδήγησης Normal, Wet, Gravel και Mud, ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα Wet διατίθεται για πρώτη φορά σε μοντέλο της Mitsubishi, ενώ υπόσχεται μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερο έλεγχο του οχήματος σε περίπτωση ξαφνικής μπόρας και σε υγρή άσφαλτο.

Τα τέσσερα προγράμματα οδήγησης επιτρέπουν στο όχημα να χειρίζεται διάφορες συνθήκες δρόμου, μέσω του ενσωματωμένου συστήματος Active Yaw Control (AYC), το οποίο βελτιώνει τον έλεγχο κατανέμοντας τη ροπή στους μπροστινούς κινητήριους τροχούς.


Ειδική μνεία γίνεται και στο ηχοσύστημα του νέου SUV, το οποίο αναπτύχθηκε για πρώτη φορά σε συνεργασία με την Yamaha που διαθέτει τεχνογνωσία στην κατασκευή μουσικών οργάνων και εξοπλισμών ήχου.


Το εν λόγω ηχοσύστημα προσαρμόζει όχι μόνο την ένταση για να ταιριάζει με την ταχύτητα του οχήματος, αλλά και την ίδια την ποιότητα του ήχου, παρέχοντας έτσι ζωηρά μπάσα, καθαρούς μεσαίους και υψηλούς τόνους ακόμα και κατά τη διάρκεια της οδήγησης σε μη ασφαλτοστρωμένες επιφάνειες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *