Mitsubishi Colt: Ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στη Γερμανία

Το supermini της ιαπωνικής φίρμας επέστρεψε στην ευρωπαϊκή αγορά μετά από απουσία σχεδόν 9 ετών. Η αποκάλυψη της 7ης γενιάς του Mitsubishi Colt: έγινε στις 8 Ιουνίου και στη Γερμανία η τιμή του ξεκινά από 17.590 ευρώ, ενώ όποιος σπεύσει να το παραγγείλει από τις γερμανικές αντιπροσωπείες μέχρι τις 31 Οκτωβρίου θα μπορέσει να το αποκτήσει 2.000 ευρώ φθηνότερα, πληρώνοντας 15.590 ευρώ.


Βασισμένο στην πλατφόρμα CMF-B το νέο Colt «είναι ένα 5θυρο compact hatchback που αναπτύχθηκε από την Renault», όπως είχε ανακοινώσει επίσημα η ίδια η ιαπωνική εταιρεία στην παρουσίασή του. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη ότι κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της γαλλικής φίρμας στην Προύσα της Τουρκίας.

Το νέο supermini διατίθεται σε τρεις εκδόσεις ισχύος: Με 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,0 L που αποδίδει 67 PS και 95 Nm (συνοδεύεται από χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων), με τον ίδιο κινητήρα, αλλά με τη «συνδρομή» turbo, που αποδίδει 91 PS και 160 Nm (χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο) και σε full hybrid έκδοση με βενζινοκινητήρα 1,6 L και δύο ηλεκτροκινητήρες (ο ένας παίζει το ρόλο γεννήτριας) με συνδυαστική απόδοση 143 PS και αυτόματο κιβώτιο.

Το Colt θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού – Basis, Plus, Top – ενώ θα υπάρξει και η εισαγωγική έκδοση «Intro Edition» και θα συνοδεύεται από 5ετή εγγύηση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *