MINI John Cooper Works Countryman: Τετρακίνητο με 300 άλογα

Στην αποκάλυψη της νέας John Cooper Works έκδοσης η οποία έρχεται με ανανεωμένο σχεδιασμό και μεγαλύτερη ισχύ, προχώρησε η Mini.


H «καρδιά» του crossover υπάρχει ο turbo τετρακύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 2 λίτρων, ο οποίος συνοδεύεται από το σύστημα τετρακίνησης ALL4 και ένα σπορ αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Steptronic με διπλό συμπλέκτη. Ο συγκεκριμένος κινητήρας προσφέρει απόδοση 300 ίππων και 400 Nm ροπής, ενώ τα 0-100 km/h έρχονται σε μόλις 5,4 δευτ. με την τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 250 km/h.

Στο μπροστινό μέρος, η MINI έχει τοποθετήσει μια οκταγωνική μάσκα σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, την οποία έχει συνοδεύσει με ένα σετ οριζόντιων LED φωτιστικών σωμάτων.

Όσο για το εσωτερικό του John Cooper Works Countryman, έχει υιοθετηθεί ένας απλουστευμένος σχεδιασμός, με την καμπίνα να χωρίζεται σε δύο μέρη, πάνω και κάτω. Οι λαβές των θυρών είναι κάθετες, ενώ στο ταμπλό κυριαρχούν το κόκκινο και το μαύρο, όπως βέβαια κι η στρόγγυλη OLED οθόνη που έχει τοποθετηθεί στο κέντρο. 

Οι τιμές MINI Countryman με τον 3κύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων των 170 ίππων ξεκινούν από τα 34.500 ευρώ, ενώ του John Cooper Works από τα 57.750 ευρώ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *