Μεγάλος νικητής το Peugeot E-3008 στα Red Dot Awards 2024

Το νέο Peugeot E-3008 εντυπωσίασε τους 39 ειδικούς κριτές στη διεθνή απονομή των φετινών βραβείων Red Dot Design, ξεχωρίζοντας και κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία «Product Design».


Το δυναμικό και τολμηρό ντιζάιν του αμιγώς ηλεκτρικού SUV της γαλλικής εταιρείας κέρδισε τους κριτές, χάρη στη μοντέρνα σχεδίαση της ανανεωμένης μάσκας, των νέων φωτιστικών σωμάτων, του καινούργιου πίσω μέρους και την συνολικά επιβλητική του παρουσία.
Το best-seller της Peugeot ξεχώρισε μεταξύ άλλων, χάρη στο fastback SUV σχεδιασμό του και την διακριτική του αεροτομή που ενισχύει την αεροδυναμική του απόδοση.

Συνολικά, η δυναμική εμφάνιση του E-3008 κατάφερε να συνδυαστεί με όμορφα χρώματα και ποιότητα κατασκευής, κάτι που κέρδισε και τους κριτές, αλλά και το αγοραστικό κοινό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το 3008 ξεχωρίζει σχεδιαστικά και κερδίζει το Red Dot Design Award, αφού ο προκάτοχός του, αναδείχθηκε νικητής το 2017. Με το φετινό βραβείο σηματοδοτείται η ένατη φορά που ένα μοντέλο της Peugeot κερδίζει το Red Dot Design Award, επιβεβαιώνοντας έτσι πως η γαλλική μάρκα εναρμονίζεται με τα δεδομένα του καταναλωτή.
Ο διευθυντής σχεδιασμού της Peugeot, Matthias Hossan δήλωσε μετά την απονομή: «Χαίρομαι πάρα πολύ που αναγνωρίζεται το ντιζάιν του Peugeot E-3008 με το Red Dot Design Award. Το Peugeot E-3008 συνδυάζει την ευρηματικότητα και την επιμονή της Peugeot και αποτελεί την επιτομή όλων των αξιών της επωνυμίας μας».
Και συμπλήρωσε: «Ο επαναπροσδιορισμός του Peugeot 3008 σήμανε τον εκσυγχρονισμό της εικόνας του και την εναρμόνιση της δυναμικής σχεδίασης και της βέλτιστης απόδοσης χρησιμοποιώντας μία σιλουέτα fastback. Αυτό το βραβείο αποδεικνύει ότι η δημιουργικότητα της ομάδας μας απέδωσε καρπούς».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *