McLaren Senna GTR: Παρκάρει στο σαλόνι στον 57ο όροφο ουρανοξύστη

Οταν έχεις πολλά λεφτά και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις, αποφασίζεις να παρκάρεις το συλλεκτικό αυτοκίνητό σου στο σαλόνι του σπιτιού σου.
Ο πολυεκατομμυριούχος Adrian Portelli στη μακρινή Αυστραλία αποφάσισε να διακομίσει το διαμέρισμα του με τη Senna GTR, τοποθετώντας την στο σαλόνι. Βέβαια δε μιλάμε για ένα απλό διαμέρισμα, αλλά για το ακριβότερο ακίνητο της Μελβούρνης, το οποίο βρίσκεται στο ρετιρέ ενός νεόδμητου δίδυμου ουρανοξύστη.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εν λόγω ακίνητο πουλήθηκε στο ποσό ρεκόρ των 24 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Adrian Portelli πλήρωσε και 1,8 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει την εκρηκτική Senna GTR. Προφανώς η Senna GTR δε χωρούσε στο ασανσέρ του ουρανοξύστη, για το λόγο αυτό ανέβηκε στον 57ο όροφο με γερανό, ενώ τα πλάνα από την ανύψωση της που θα δείτε στο παρακάτω video προκαλούν δέος. Πραγματικά η Senna GTR μοιάζει να πετάει, όπως αιωρείται στο κενό.
Ο Adrian Portelli δήλωσε ότι η απόφαση του να μεταφέρει τη Senna GTR τόσο ψηλά βασίστηκε στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα supercar, στο οποίο επιτρέπεται να κυκλοφορεί μόνο μέσα σε πίστες και όχι σε δημόσιους δρόμους. Παράλληλα παραδέχτηκε ότι μάλλον θα είναι ανέφικτο να κατέβει ξανά η Senna GTR όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής στον ουρανοξύστη.

Πάντως ο ίδιος δε θα μείνει χωρίς μεταφορικό μέσο, καθώς στο κανονικό του γκαράζ υπάρχουν, μεταξύ άλλων, δυο Lamborghini, η Aventador SVJ και η Murcielago SV. Υπενθυμίζουμε ότι μόνο 75 αντίτυπα της πραγματικής Senna GTR κατασκευάστηκαν από τη McLaren. Ζυγίζει μόλις 1.188 κιλά και τροφοδοτείται από ένα θηριώδη twin-turbo V8 κινητήρα 4.0 λίτρων, απόδοσης 825 ίππων και 800 Nm ροπής.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *