Max Verstappen: «Όνειρο να τρέξω για τη Ferrari»

Την πόρτα σε μία πιθανή μεταγραφή στη Ferrari όταν λήξει το συμβόλαιό του με τη Red Bull, ανοίγει ο Max Vertappen, το συμβόλαιο του οποίοιυ με τη Red Bull λήγει το 2028, όταν ο Ολλανδός θα είναι μόλις 31 ετών.


Στο παρελθόν, είχε αναφέρει πολλές φορές την πεποίθησή του πως δεν είναι αναγκαίο να μείνει στη Formula 1 μέχρι τα 40 του, θέλοντας να δει πώς θα νιώθει όταν έρθει η ώρα να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο.

Μιλώντας στο Sky Sports, ο 2 φορές πρωταθλητής αναφέρθηκε ξανά σε αυτό το θέμα, λέγοντας μάλιστα πως θα ήθελε να εξερευνήσει κι άλλες κατηγορίες όσο είναι ακόμα σε καλή οδηγικά ηλικία:

«Ξέρω πως όταν λήξει το συμβόλαιο που έχω τώρα θα είμαι 31 ετών, και θα είμαι σε μία φάση της καριέρας μου που θα έχω περάσει πολλά χρόνια στην F1.

«Μου αρέσει να κερδίζω, να είμαι ανταγωνιστικός, αλλά αν δεν έχεις το κίνητρο, θα πρέπει να αναρωτηθείς αν θες να συνεχίσεις.


«Λατρεύω τις 24 ώρες του Le Mans, μ’αρέσει να βλέπω τα αυτοκίνητα GT3 στο Nurburgring. Είναι πράγματα που θέλω να κάνω στη ζωή μου, όχι είμαι 40-50 ετών, γιατί τότε δεν θα είμαι στο απόγειο της απόδοσής μου.


«Όταν είμαι 31 χρονών, είμαι σίγουρος πως θα μπορώ ακόμα να κάνω σπουδαία πράγματα.»Ο ίδιος μιλά ακόμα και για το ενδεχόμενο να μεταβεί στη Ferrari:

«Έχει να κάνει και με το πόσο ανταγωνιστικοί θα είμαστε από τώρα ως το 2028. Θα είναι δύσκολο να φύγω από μία ομάδα που κυριαρχεί.

«Με ρωτάνε αν έχω ομάδα-όνειρο: ξέρω ότι η Ferrari είναι μία ομάδα με μοναδική ιστορία στο σπορ. Είναι μία ομάδα για την οποία θα ήταν υπέροχο να αγωνιστώ.»

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *