Maserati: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η νέα MC20 Notte

Την πρώτη ειδική-συλλεκτική έκδοση της Maserati MC20 δε θα μπορούσε να μας συστήσει κάποιος άλλος, εκτός από τον παγκόσμιο πρεσβευτή της μάρκας.


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λοιπόν ποζάρει πλάι στη νέα MC20 Notte Edition, ενώ και τα δυο «μοντέλα» φοράνε μαύρο «κοστούμι». “Notte” στα ιταλικά σημαίνει νύχτα, ενώ το «σκοτάδι» έχει απλωθεί πάνω από το καλλίγραμμο αμάξωμα της MC20, αποπνέοντας μια μυστικιστική και έντονη δύναμη.

Για τη δημιουργία της νέας MC20 Notte Edition το τμήμα εξατομίκευσης Fuoriserie της Maserati συνεργάστηκε με τον Αντρέα Μπερτολίνι, πρώην οδηγό αγώνων και παγκόσμιο πρωταθλητή της κατηγορίας GT1. Το «σώμα» της νέας MC20 Notte Edition είναι βαμμένο με τη ματ μαύρη απόχρωση “nero essenza”.

Ματ λευκόχρυσες πινελιές εντοπίζουμε στα λογότυπα της Maserati, στην ένδειξη MC20 των θυρών και στις ματ μαύρες ζάντες των 20 ιντσών, πίσω από τις οποίες διακρίνονται οι επίσης μαύρες δαγκάνες των φρένων.

Στο εσωτερικό τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα προς έξι κατευθύνσεις καθίσματα έχουν μαύρη και γκρι επένδυση αλκαντάρα, ενώ αντίθεση σχηματίζουν οι κίτρινες ραφές. Η τρίαινα του Θεού Ποσειδώνα, που αποτελεί το έμβλημα της Maserati, βρίσκεται με ένθετα από ανθρακονήματα στο σπορ τιμόνι και στα προσκέφαλα.


Στην «πλάτη» πίσω από τα καθίσματα συναντάμε μια μεταλλική πλακέτα που γράφει “Una di 50”, δηλαδή μια από τις μόλις πενήντα MC20 Notte Edition που θα διαθέσει η Maserati σε παγκόσμιο επίπεδο.


Υπενθυμίζουμε ότι η MC20 τροφοδοτείται από ένα θηριώδη V6 twin-turbo κινητήρα ονόματι Nettuno, ο οποίος παράγει 630 ίππους και 730 Nm ροπής, ενώ επιτρέπει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός μόλις 2,9 δευτ. και μέγιστη ταχύτητα 325 χλμ./ώρα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *