Maserati: Νέα ηλεκτρικά με εξωπραγματικές επιδόσεις

Η Maserati ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα παρουσίασης των νέων EV της, δεσμευόμενη ότι θα προσφέρουν ανεπανάληπτη οδηγική απόλαυση.


Επιπλέον, οι Ιταλοί έκαναν γνωστό ποια είναι τα ηλεκτρικά οχήματα που θα πάρουν σειρά πριν από αυτή, αρχής γενομένης το 2025. Το πρώτο μοντέλο που θα προστεθεί στην γκάμα της Maserati είναι μία έκδοση της MC20 με μηδενικούς ρύπους, ενώ θα ακολουθήσει το 2027 ένα μεγάλο ηλεκτρικό SUV, το οποίο στην πραγματικότητα θα είναι ο ηλεκτρικός διάδοχος της Levante.

Σύμφωνα με την αυτοκινητοβιομηχανία, τα παραπάνω προϊόντα θα σχεδιαστούν, εξελιχθούν και κατασκευαστούν εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

«Ωθούμενοι από την καρδιά μας που χτυπά στη Modena, πατάμε γκάζι προς τον εξηλεκτρισμό, με δύο από τα πιο εμβληματικά μας μοντέλα να είναι ήδη διαθέσιμα και στην 100% ηλεκτρική τους έκδοση και ένα ακόμη να βρίσκεται καθ’ οδόν το τρέχον έτος», είπε ο Davide Grasso, διευθύνων σύμβουλος της Maserati. «Θα προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο ισχυρές Maserati που έχουν δημιουργηθεί ποτέ, πιέζοντας τα όρια της οδηγικής απόλαυσης σε μία νέα εποχή».

Η Maserati είναι ο πρώτος Ιταλός κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων που έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον εξηλεκτρισμό.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *