Lexus LX: Το απόλυτο εκδρομικό όχημα

To «παρών» στην Έκθεση SEMA του Λας Βέγκας, δίνει η Lexus.


Εκεί κάνει πρεμιέρα το νέο LX 600 Premium AAP που βλέπετε στις φωτογραφίες, το οποίο απευθύνεται σε όσους λατρεύουν τις εξορμήσεις στη φύση.

Αρχικά παρατηρήστε τη νέα μπλε απόχρωση του αμαξώματος, ονόματι “Aquamarine”, η οποία σύμφωνα με την ιαπωνική premium εταιρεία έχει την ικανότητα να «αλλάζει» τόνους ανάλογα με το φως της ημέρας, όπως συμβαίνει με το νερό στη θάλασσα και στα ποτάμια.

Διακριτική αντίθεση σχηματίζουν οι γκρι ματ ζάντες 18 ιντσών με ελαστικά Toyo Open Country A/T 33 ιντσών. Παράλληλα γκρι ματ χρώμα έχει επίσης η μάσκα, ενώ με μαύρο χρώμιο βάφτηκε το περίγραμμα στις πλευρικές γυάλινες επιφάνειες, οι χειρολαβές των θυρών, οι εξωτερικοί καθρέφτες και ο προφυλακτήρας.

Στην οροφή έχει εγκατασταθεί ειδική σχάρα, η οποία φιλοξενεί σανίδα του σερφ, αλλά και επεκτεινόμενη τέντα για προστασία από τις ακτίνες του ήλιου ή τη βροχή. Επειδή όμως η φύση μας ανοίγει πάντα την όρεξη, στον κοτσαδόρο του Lexus LX 600 Premium AAP έχει ενσωματωθεί μια επεκτεινόμενη φορητή κουζίνα Yakima EXO OpenRange Delux με εστία, ψυγείο, νεροχύτη και πάγκο για προετοιμασία γρήγορων γευμάτων.


Υπενθυμίζουμε ότι το Lexus LX 600 Premium τροφοδοτείται από twin-turbo V6 βενζινοκινητήρα 3.5 λίτρων, απόδοσης 415 ίππων και 649 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, που μεταδίδει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *