Lancia Ypsilon: Θυμίζει την εμβληματική Stratos

Κάθε μέρα που περνάει ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στην αποκάλυψη της νέας Lancia Ypsilon, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το Φεβρουάριο στο Μιλάνο.


H θρυλική ιταλική εταιρεία θα ξεκινήσει την πολυαναμενόμενη αναγέννησή της με τη νέα Ypsilon, από την οποία πλέον έχουμε την τέταρτη πλέον επίσημη τμηματική teaser φυτογραφία της. 

Αυτή τη φορά βλέπουμε το πίσω τμήμα της επερχόμενης Ypsilon, όπου ξεχωρίζουν τα κομψά στρογγυλά Led φωτιστικά της σώματα, στο εσωτερικό των οποίων διακρίνεται ένα σχεδιαστικό μοτίβο σε σχήμα οριζόντιου “Y”. Σύμφωνα με τη Lancia το στρογγυλό σχήμα των πίσω φωτιστικών σωμάτων είναι εμπνευσμένο από την εμβληματική Stratos, η οποία έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Στο κέντρο του πίσω τμήματος αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα το όνομα της Lancia, με την επιλεγμένη γραμματοσειρά να έχει δεχτεί επιρροές από τον κόσμο της ιταλικής μόδας. Λίγο πιο κάτω συναντάμε το όνομα της Ypsilon γραμμένο με καλλιγραφικά γράμματα όπως συνέβαινε στις ιστορικές Lancia Fulvia, Flavia και Flaminia.

Αρχικά θα λανσαριστεί, σε μόλις 1.906 αντίτυπα, η συλλεκτική Ypsilon Cassina Limited Edition, η οποία θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητη, με μπαταρία χωρητικότητας 54 kWh, ενώ θα ακολουθήσουν θερμικές και υβριδικές εκδόσεις με turbo κινητήρα 1.2 λίτρων.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *