Lancia: Πρώτη εικόνα της νέας Ypsilon

Η νέα Ypsilon θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο Μιλάνο.


Αρχικά θα λανσαριστεί, σε μόλις 1.906 αντίτυπα, η συλλεκτική Ypsilon Cassina Limited Edition, η οποία θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητη, με μπαταρία χωρητικότητας 54 kWh, ενώ θα ακολουθήσουν θερμικές και υβριδικές εκδόσεις με turbo κινητήρα 1.2 λίτρων. Η θρυλική ιταλική εταιρεία δημοσίευσε τη δεύτερη teaser φωτογραφία της νέας Ypsilon, δείχνοντας μας το ένα μεγάλό κομμάτι από την όψη της.

Συγκεκριμένα, μπορούμε να διακρίνουμε τη χαρακτηριστική μάσκα “calice”, η οποία θα εφαρμοστεί στα τρία νέα μοντέλα που σκοπεύει να λανσάρει η Lancia, αντλώντας έμπνευση από το ένδοξο παρελθόν της.

Σύμφωνα με τη Lancia η νέα φωτεινή υπογραφή της καθιστά το όχημα αναγνωρίσιμο, αξιοπρόσεκτο και ορατό από μακριά, τόσο τη μέρα, όσο και τη νύχτα, ενώ αποτελεί συνδετικό κρίκο με την πρωτότυπη Lancia Pu+Ra HPE. Παράλληλα το μπροστινό τμήμα, εμπνευσμένο από τη Lancia Beta Montecarlo, θα είναι βαμμένο με γυαλιστερό μαύρο χρώμα, ώστε να αναδεικνύει περισσότερο τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 27 Νοεμβρίου η Lancia δημοσίευσε την πρώτη teaser φωτογραφία της νέας Ypsilon, δείχνοντας ένα σημείο από το εσωτερικό. Για την ακρίβεια είχαμε δει το «τραπέζι», μια επιφάνεια με δερμάτινη επένδυση με ανάγλυφο το λογότυπο της ειδικής έκδοσης Cassina, που θα παρέχει πρόσβαση στο νέο σύστημα ψυχαγωγίας S.A.L.A., από τα αρχικά των λέξεων Sound, Air, Light και Augmented.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *