Lancia: Μαγνητίζει τα βλέμματα το νέο Ypsilon

Τον Φεβρουάριο αναμένεται να αποκαλυφθεί επισήμως η νέα Lancia Ypsilon. Όμως ο φακός τη «συνέλαβε» στους δρόμους του Μιλάνο.


Το αυτοκίνητο προβάλει ένα πανέμορφο σχεδιαστικό στυλ, που ως σιλουέτα ξεχωρίζει στη μουντή άσφαλτο.

Με το Ypsilon η Lancia μοιάζει σαν να θέλει να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα, ότι επανέρχεται μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας και όχι απλά ότι επανέρχεται, αλλά τονίζοντας ότι Lancia σημαίνει πολυτέλεια και ξεχωριστό design.

Aπό πλευράς design οι Ιταλοί πάλι έδειξαν ότι παραμένουν οι «αρχηγοί» σε ότι έχει να κάνει με τη σχεδιαστική προσέγγιση, αν και το design είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση, όπως και να το δούμε το νέο Ypsilon είναι πολύ όμορφο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτα θα «βγει» στην κυκλοφορία η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, ακολουθώντας το παράδειγμα του Jeep Αvenger και στη συνέχεια οι θερμικοί κινητήρες που αναμένονται να είναι οι 3κήυλινδροι 1.2 λίτρων που κινούν και τα άλλα μοντέλα της οικογένειας Stellantis.


Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης οτι με το νέο Ypsilon η Lancia θα επιστρέψει στους αγώνες και το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι,  καθώς έχει τη βάση που δεν είναι άλλη από τα μηχανικά μέρη της Citroen C3 Rally2, καθώς άλλες πληροφορίες αναφέρουν οτι αυτή θα είναι η top κατηγορία από το 2025.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *